• 瀏覽: 12,380
  • 回覆: 54
新界東選區是今次補選中,出選最多人數地區,合共六人,分別是: 黃成智,方國珊(哪吒),陳玉娥(娥姐),鄧家彪,趙佩玉(守城者),范國威。

當中數位侯選人近月已經動作連連,為增加人氣,新年期間多處發現他們踪影。應該是今次補選中,最為激烈的選區,未到最後難言誰可稱王。

本投票於3月11日22:30與投票日同步關閉。

快來卒先投票。謝謝!

新界東選區六位候選人資料:

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2018-3-11 22:30 ) 參與人數 128

1. 黃 成 智
2. 方 國 珊 (哪 吒)
3. 陳 玉 娥 (娥 姐)
4. 鄧 家 彪
5. 趙 佩 玉 (守 城 者)
6. 范 國 威
這6位其實真係好難投!冇一個令人有衝動想投

引用:
原帖由 kawaiil 於 2018-3-10 09:00 PM 發表
這6位其實真係好難投!冇一個令人有衝動想投
甘其他區更差

引用:
原帖由 ycleungdickson 於 2018-3-10 11:38 AM 發表

只要范國 威輸。
誰做都可以。
X2

睇好咖哩佬,其次係Bill bill

引用:
原帖由 coolman201888 於 2018-3-11 03:43 AM 發表

X2
犯駁西太假,bill bill又太蠢,得哪jar投得落,起碼佢甘有心選甘多次,咪比次機會佢囉

引用:
原帖由 史獨 於 2018-3-11 05:23 發表

犯駁西太假,bill bill又太蠢,得哪jar投得落,起碼佢甘有心選甘多次,咪比次機會佢囉

引用:
原帖由 史獨 於 2018-3-11 05:23 AM 發表

兒估哪吒能夠擊敗兩大陣營當選,應該會係奇蹟,相信機會不大

引用:
原帖由 miketobia 於 2018-3-11 11:11 AM 發表

兒估哪吒能夠擊敗兩大陣營當選,應該會係奇蹟,相信機會不大
非常同意, 我估哪吒只有0.1%機會, 現實上Bill Bill 攞到有天時地利人和, 係超級大熱門.
哪吒並非完好, 但我私人覺得佢做實事, 比較其他人好D, 我會照自己意願投票

Bill bill 大餐屎

引用:
原帖由 sunnyvilla 於 2018-3-8 12:25 PM 發表
看誰笑到最後
Mr. Curry Rice has the last laugh.

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2018-3-6 09:01 PM 發表
新東冇得救,班人唔like泛民咪又係含撚投犯罪威
咪撚比飯西入就得

I will vote for Bill Bill Tang.

寧投娥姐幫佢回本都好過益其他人

引用:
原帖由 sunnyvilla 於 2018-2-22 11:51 PM 發表
新界東衹有咖喱飯有水平,其餘幾個水平最多衹能夠做區議員
佢為新界東居民爭取過乜嘢?我住果居成十年,上次佢勝出新界東選局,從來無見佢浦頭,上兩個星期終於見到呢條粉腸死出嚟企喺商場門口拉票,我唔走埋去小柒佢已經比面佢。投票落吐露港都唔益呢條騙子政棍!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]