• 瀏覽: 6,214
  • 回覆: 14
九龍西選區合共三人,分別是: 姚松炎,鄭泳舜,蔡東洲

當中比DQ姚松炎能否成功重回立法會,必成為今次選舉焦點。

本投票於3月11日22:30與投票日同步關閉。

快來投票。謝謝!

九龍西選區三位候選人資料:

附件

LG2.jpg(134.13 KB)

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2018-3-11 22:30 ) 參與人數 112

1. 姚 松 炎
2. 鄭 泳 舜
3. 蔡 東 洲
姚松炎團隊,唔該唔好再喺天橋開大大聲公瓜瓜叫洗腦,簡直擾民,再嘈會報警

坦白從寛
抗拒松炎!

引用:
原帖由 jacob_bb 於 2018-3-2 11:29 AM 發表
姚松炎團隊,唔該唔好再喺天橋開大大聲公瓜瓜叫洗腦,簡直擾民,再嘈會報警
支持報警。呢班仆街歪理人,禍港害民!

最重要要出嚟投票,確保呢班歪理人唔可以當選!

到而家都無一個政黨質疑預算案,綜援三糧同高官有錢人可慳幾拾萬!
什麼為民發聲?個個有著數有錢袋就則則膊,叫我點選,失望!

引用:
原帖由 cusooninhk 於 8/3/2018 07:43 發表

支持報警。呢班仆街歪理人,禍港害民!
完全唔講自己玩野在先
有膽做……無膽認
咁都仲投佢既正白支

引用:
原帖由 cusooninhk 於 8/3/2018 08:02 發表
最重要要出嚟投票,確保呢班歪理人唔可以當選!
泛淫成班仆x
永遠唔講自己玩野在先
係咁講d歪理當真理
成班都咁怕死……正懦夫

唔識鄭泳舜但好憎姚松炎, 所以投2號.

支持菜西周

今日好似冇咩人投票,我去個票站水靜河飛。投左鄭泳舜,因為超憎姚松炎。頭先仲有姚嘅助選團好興奮咁同我講年輕人記得投我地啊,好似坐定粒六後生就會投泛民咁...我都唔知幾咁憎泛民呢班垃圾,浪費納稅人金錢

引用:
原帖由 rukadeer 於 2018-3-11 04:57 PM 發表
今日好似冇咩人投票,我去個票站水靜河飛。投左鄭泳舜,因為超憎姚松炎。頭先仲有姚嘅助選團好興奮咁同我講年輕人記得投我地啊,好似坐定粒六後生就會投泛民咁...我都唔知幾咁憎泛民呢班垃圾,浪費納稅人金錢
面目可憎,我總相信相由心生。

2號

引用:
原帖由 kamtlai 於 2018-3-11 06:14 PM 發表

面目可憎,我總相信相由心生。
其實見埋佢講嘢個格,我諗吾到點解支持度領先.

立法會事務版模擬投票 - [九龍西] 選區勝出者:
2. 鄭 泳 舜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]