• 瀏覽: 4,125
  • 回覆: 13
原本選建制,但波叔不派錢,全家選泛民對抗波叔!

政府只關注食綜援人士,從不理自力人士!!!!

食綜援的人,有的在大陸有樓,有鋪,有地收租,來港又食綜援,政府又不查!!!

靠自己打份工,又要交稅,又要交租,子女學費,子女生活費等等,卻沒有政府支持!!

今次太令我火滾!本來支持政府,支持建制,但今次全家相議後,一家選泛民!!!!

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2018-2-20 08:59 AM 發表

師兄,你同我想法一樣
鬼叫班九官不理靠自已揾食的巿民

引用:
原帖由 tommydavid 於 2018-2-20 07:15 AM 發表
單親家庭派雙倍

波叔?唔係死咗囉咩

睇標題攪到我亂哂!

哦,你話曾進華2點零好過啦

引用:
原帖由 tommydavid 於 2018-2-20 07:15 AM 發表
哈哈,而家好似係公民黨反對派錢喎

引用:
原帖由 jedickc 於 2018-2-23 07:00 PM 發表

哈哈,而家好似係公民黨反對派錢喎
因為波叔係無間道,逼巿民選民主癲狗入立法會咬政府,散冥錢,佔領街道,衝擊政府,屈市民造反,妖化香港,制造自決,導致獨立!!!波叔用心良苦!!!!

引用:
原帖由 tommydavid 於 2018-2-23 08:14 PM 發表

因為波叔係無間道,逼巿民選民主癲狗入立法會咬政府,散冥錢,佔領街道,衝擊政府,屈市民造反,妖化香港,制造自決,導致獨立!!!波叔用心良苦!!!!
點呀?

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2018-2-20 08:59 AM 發表

師兄,你同我想法一樣
我記得以前政府派錢,民主黨反而反對任何人都派,可能你哋唔記得咗,但係我覺得呢個理據真係令人失望,我平時睇新聞見到泛民啲人真係好煩,搞咁多嘢都唔知搞乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]