• 瀏覽: 9,075
  • 回覆: 101
  • 追帖: 2
你地當中有幾多件真係去過外國成問題,你地咁鐘意鬼佬,所以台灣日本不包括在內

你地當中有幾多可以英文介紹自己都成問題,你地普通話唔學?英文又唔得?

你照下鏡,你個樣係未成天生金毛藍眼?

你地起碼知道中共主席叫習近平,我又問你地?英國首相叫咩名?英女皇又叫咩?知道既請回覆英文全寫

我知加拿大首都是多倫多。

班走狗避開呢個版

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-2-19 11:16 PM 發表

大家都知道,我們有正確是非觀念和良知的香港人有責任 阻止 謊言的散播!

低端人口們的無恥 往往是基于無知! 畢竟,十幾億低端人口都在謊言中長大!

但我們香港人不必同情牠們,始終 做奴隸是牠 ...
吓。
加拿大首都唔係多倫多呀。
係上過時間雜誌,當選世界十大領袖講架。
點會錯架。
一定係你隻港豬錯。

引用:
原帖由 獨食者 於 2018-2-19 06:41 PM 發表
班走狗避開呢個版
軍政兩版全面染紅失智已近數年,一般正常人都會遠離

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-2-19 11:16 PM 發表

大家都知道,我們有正確是非觀念和良知的香港人有責任 阻止 謊言的散播!

低端人口們的無恥 往往是基于無知! 畢竟,十幾億低端人口都在謊言中長大!

但我們香港人不必同情牠們,始終 做奴隸是牠 ...
哈哈,你咪係講緊大話囉。

你咁都叫有正確是非觀念和良知?唔該你自己睇噃你自己過往啲留言啦,你嗰啲都只不過係主觀同偏見多於客觀理性嘅言論,就代表自己有正確的是非觀念和良知,咁係代表你自以為是咋。你知唔知嗰啲ISIS恐怖份子,都係一樣話自己進行恐襲係正義嘅,你嘅是非觀念和良知都同佢地無乜分別。

引用:
原帖由 Corinthians1914 於 2018-2-20 12:18 AM 發表

軍政兩版全面染紅失智已近數年,一般正常人都會遠離
咁你出帖回覆咪即係話自己唔正常?都未見過有人咁蠢咁樣回覆,擺明自己諷刺自己唔正常同失智,好彩我唔認為你講嘅係事實啫。

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-2-20 12:54 AM 發表

你不服氣的話,不妨也說說中華人民共和囯人的良知觀念是什麽?是非觀念是什麽?
不要空口講白話
多餘,我係話你自以為自己嘅觀念就係正確的是非觀念,就係有良知,但你過往嘅言論就背道而馳。
莫講話你連是非觀念同良知都唔知,而且連思維都有問題。
係你自己話你有正確的是非觀念同良知,咁係咪應該我問你,你嘅所謂正確的良知是甚麼?是非觀念是甚麼?來驗證你所講嘅說話係咪講大話呢。係你自己講嘅,唔係我屈你,記住唔好空口講白話呀
我又無講過我對中華人民共和國的是非觀或良知觀有乜嘢獨特的研究,為何你會倒過來問我?

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-2-20 12:02 AM 發表 

當年有數以千萬計的中華人民共和囯人被殘害致死,就是因爲牠們相信了共慘黨!

香港人早已不會相信任何政棍!

只有低端人口仍然會相信政棍所言!

至於復述政棍之言 ...
作反啦你。
話你爺爺捧成既十大領袖同等梗囉落貝耳獎既人係政棍。

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-2-20 01:12 AM 發表

那麽我可以告訴你,
中華人民共和囯人替滿手中國人鮮血的屠夫政權塗脂抹粉就是喪盡天良、賤賣良知的行爲!
中華人民共和囯人供奉著殘殺過最多中國人的屠夫毛魔頭, 就是顛倒是非的行&#2 ...
法輪台狗。
你既蔣賊政權在共產黨最弱時期,都無力反攻,乖乖呢埋係小島上交保護費啦。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2018-2-20 12:55 AM 發表

咁你出帖回覆咪即係話自己唔正常?都未見過有人咁蠢咁樣回覆,擺明自己諷刺自己唔正常同失智,好彩我唔認為你講嘅係事實啫。
唔係香討個即討推呢個post仲點會入嚟,況且入嚟睇下啲自以為是嘅傻人都係一種放鬆同自省

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]