• 瀏覽: 21,097
  • 回覆: 116
+8
連影相果位人兄都無話咩人做,樓主用邊隻眼見到咩人做?屎眼?

自己衰就算,咪撚賴人!

柒頭傑作,就係用屎眼睇野!

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-18 10:17 PM 發表
搞成咁, 一定係沒文化的大陸低端人做.
反對大陸旅客黎香港旅遊去夜市小吃, 搞到香港咁多垃圾. 有垃圾自己唔會帶返大陸, 做乜掉到成街都係. 沒文化的大陸低端人.
再唔係, 一定係新香港人做.

http://n2.hk/d/atta ...
就當你講得啱全部係大陸旅客做,但最無賴係賣街頭小食果班小販,無好好處理客人遺留嘅垃圾,呢D都係佢哋應有嘅責任,難道小販亦係大陸人再講身為一個有質素嘅香港人係要勸說佢哋好好處理自己嘅垃圾,唔係影相擺上網公審同詆毀人咁低質素嘅

樓主去一日長洲看看住係海灘既大陸人點對待個垃圾筒再講啦!
咁都可以屈曬大陸人?
唔話你港毒 L都唔得

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 10:31 PM 發表

就係因為冇真普選, 所以政府唔使向人民負責, 垃圾桶都唔放多d係到.

我要真普選, 我要垃圾桶!!!
ic

黃絲做就真

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 05:58 PM 發表

用合理推斷當年係佔領區, 井井有條, 邊會咁. 果d先係香港人既質素
上圖既垃圾, 邊會係香港人做. 所以一定係大陸人或新香港人.
你屈鳩人仲學人講質數!俾你影衰香港人!

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 10:31 PM 發表

就係因為冇真普選, 所以政府唔使向人民負責, 垃圾桶都唔放多d係到.

我要真普選, 我要垃圾桶!!!
嗌幾句口號就可以屈鳩人?柒頭無資格投票,有普選都吾關柒頭事!

清潔工無清就賴人?

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 05:58 PM 發表

用合理推斷當年係佔領區, 井井有條, 邊會咁. 果d先係香港人既質素
上圖既垃圾, 邊會係香港人做. 所以一定係大陸人或新香港人.
樓主有份佔領,快D去自首啦,減刑1/3架

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-2-20 12:04 AM 發表

你屈鳩人仲學人講質數!俾你影衰香港人!
可能佢都係偽本土

樓主係無知. 唔好以為香港人高質, 係白痴呀!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]