• 瀏覽: 21,085
  • 回覆: 116
+8
引用:
原帖由 星升升 於 2018-2-21 10:55 AM 發表
有幾多大陸人會新年流流走黎香港食魚蛋呢?

係人都知窮撚黃絲最鍾意食魚蛋,可以為左食一串魚蛋最終搞到變暴動,所以應該係黃絲所為!
其實初二暴動早有伏線,2014已經撥緊桂林夜市想搞大,不過冇乜人響應,跟住借831佔中,結果曠日持久,市民唔支持,跟手過年又煲桂林夜市,都係撥唔到人參與

前年初二暴動係晒馬之作,旺角有種特殊吸引力,加上過年閒人多,網上一吹雞,好多傻鳩即刻仆出嚟趁熱鬧

睇返初二暴動班仆街,有晒計劃同部署,唔係偶發事件,背後勢力絕對唔簡單

相信國安已經做緊嘢,中國需要有一個類似CIA嘅部門,為國家安全同利益去處理哩班冚家剷,中國崛起已成事實,唔需要好似以前咁顧慮歐美制衡,關門打狗,大快人心

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-2-21 03:37 PM 發表

其實初二暴動早有伏線,2014已經撥緊桂林夜市想搞大,不過冇乜人響應,跟住借831佔中,結果曠日持久,市民唔支持,跟手過年又煲桂林夜市,都係撥唔到人參與

前年初二暴動係晒馬之作,旺角有種特殊吸引力,加上過 ...
咩鬼桂林街夜市?明明就係一班無牌小販非法擺賣。搞到地方污煙瘴氣,影響環境衛生。

又係果班白痴黃絲話要支持本土特色,有垃圾又能怪誰?

桂林街我就無去過,反而廣西桂林我早前就有去過,衛生環境係非常非常好,地下一件垃圾都見唔到,比班井底反中撚慚愧一下,有圖有真相:

我認為13歲到35歲嘅人做嘅。絕大部分係香港人自己做嘅。細過13歲通常唔會自己出嚟玩。大過35歲冇精力出嚟玩呢啲。乜絲人都有可能。

樓主,我覺得係班外國遊客做.嘅,冇證冇據,你吹咩!

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 05:58 PM 發表

用合理推斷當年係佔領區, 井井有條, 邊會咁. 果d先係香港人既質素
上圖既垃圾, 邊會係香港人做. 所以一定係大陸人或新香港人.
姐係冇證據啦,姐係狗up啦,姐係老屈啦
不愧係會虐殺自己親女既黃絲

有自由行大陸人一早比班黃撚屌死左啦
黃撚咁鐘意蝦細路同阿婆

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-18 10:17 PM 發表
搞成咁, 一定係沒文化的大陸低端人做.
反對大陸旅客黎香港旅遊去夜市小吃, 搞到香港咁多垃圾. 有垃圾自己唔會帶返大陸, 做乜掉到成街都係. 沒文化的大陸低端人.
再唔係, 一定係新香港人做.

http://n2.hk/d/atta ...
一睇就知係黃絲人做㗎啦!

妄想症

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 05:58 PM 發表

用合理推斷當年係佔領區, 井井有條, 邊會咁. 果d先係香港人既質素
上圖既垃圾, 邊會係香港人做. 所以一定係大陸人或新香港人.
淨係睇你仲好意思講佔領區 “井井有條“ 就知你咩水準啦,得㗎嘞,明㗎嘞,返歸早D瞓啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]