• 瀏覽: 21,094
  • 回覆: 116
+8
有幾多大陸人會新年流流走黎香港食魚蛋呢?

係人都知窮撚黃絲最鍾意食魚蛋,可以為左食一串魚蛋最終搞到變暴動,所以應該係黃絲所為!

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 22:31 發表

就係因為冇真普選, 所以政府唔使向人民負責, 垃圾桶都唔放多d係到.

我要真普選, 我要垃圾桶!!!
犀利!
真普選能醫百病!
真普選能拯救宇宙!

咦!點解民主大國日日有人死嚮槍下嘅?
唔通自由嘅終極就係自由殺人?

引用:
原帖由 hkykh 於 2018-2-20 09:55 PM 發表
又有柒頭想搞分化想香港繼續撕裂,我越黎越想刮呢D柒頭出黎
我都想人肉搜尋

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-2-21 09:46 AM 發表

唔好講得英國佬咁仁慈,哩度有幾多人了解扺壘政策嘅原意同背後嘅謀略?
我講咗我企係中間,係 宏觀睇一件事,中英現在未試過咁好,現在中國經濟強盛,英國人要來我國做生意,但都係 互惠互利啫,英國人其實好慘,當年近美國,參加了 不義之戰,現在佢哋有好多不明朗 恐怖襲擊,我識有D唐人,佢地都有D害怕,現在佢哋走返出正軌,我唔可以話佢痴中國,但一定比以前好,睇吓D西人去英國投訴,但英國都係 表面安撫,實質冇任何行動,英國仍然靠我國起 核電廠,佢地又要 巨額 掟煲費,所以佢地一定 靠攏有實力國家,我國正正是 大樹好遮陰,班傻西日日盼英國插手打救,日日打飛機打到上太空,其實我都 凳呢班年青人可憐,日日都有希望,晚晚都變絕望。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2018-2-21 08:47 AM 發表
似係黃絲及同們兄弟南亞能做
鳩嗚團嘅高消費力.咪當係"流"至得㗎.

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-2-21 10:34 AM 發表
樓主係咪蘋果裁員記者,咁似當年搵張日本櫻花節後垃圾相話中國人所為。最後被爆做假。係咪你做架手法相似。
幫手搬垃圾嘅妓者,係咪好臭呢?

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 05:58 PM 發表

用合理推斷當年係佔領區, 井井有條, 邊會咁. 果d先係香港人既質素
上圖既垃圾, 邊會係香港人做. 所以一定係大陸人或新香港人.
哦.....原來係段估無痛苦

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-19 10:31 PM 發表

就係因為冇真普選, 所以政府唔使向人民負責, 垃圾桶都唔放多d係到.

我要真普選, 我要垃圾桶!!!
神邏輯!

引用:
原帖由 textla 於 2018-2-21 13:56 發表
民主大國都唔係真普選
咁邊個有普選嘅國家開個名嚟聽吓吖!
睇吓人哋點解決垃圾桶嘅問題都好吖!

少個垃圾桶都要抽水

唔駛問阿貴,一撚定又係黃畜

好白癡的人

去下歐洲睇波 就明呢啲只係小兒科 大時大節開開心心 公德心自然放係一邊啦

黃狗上曬腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]