• 瀏覽: 50,782
  • 回覆: 254
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-15 09:31 AM 發表

又是一件扮藍絲的深黃L. 唔好以為香港人傻啦。深黃做法只是幫緊黃絲。
自相殘殺?
誰是黃絲??
你知唔知其他人可以睇返你過去發表的評論?從而看出你的政見水平?文字功力?不要再撐了,分道揚鑣吧!

9588 正一垃圾

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-2-14 11:24 PM 發表

又 9588  離晒題
9588正一垃圾

引用:
原帖由 插旗2 於 2018-2-14 08:36 PM 發表
赤共如果有機會輸出女傭。
可能調轉頭女傭殺顧主。
大媽個種野蠻霸道唔係人咁品
唔會,最多生個賤格仔如天琦羅湖聰之流,再識埋d河童襯埋班犯人,搞亂下當地,破壞下啫。

引用:
原帖由 bonod 於 2018-2-14 08:44 PM 發表
乜科威特佬咁變態
學習美帝既劣質民主多年,人民質素係咁上下,你睇香港既黃絲行為就會明白。

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-2-14 09:39 PM 發表
好總統
夠膽向全球最大黑幫美國說"不",呢位總統是真英雄。

強國如果有機會輸出女傭。
可能調轉頭女傭殺顧主。
大媽個種野蠻霸道唔係人咁品

d個總統真係冇得頂!有普京嘅風範!

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-15 09:43 AM 發表

唔好扮藍絲,真不該。你的言論幫緊黃絲,就系甘簡單。
睇下真正藍絲講乜,......無人用簡體字的真香港理智藍絲,你的非黑即白思想很危險,
建制派支持者連失望都唔得?

http://news.discuss.com.hk/viewt ... p;extra=&page=1

http://news.discuss.com.hk/viewt ... p;extra=&page=1

賓賓下面好靚㗎, 比泰國海更靚, 正正經經發展優質旅遊配套, 擺脫做美國附庸, 大有錢途, 使乜海外做傭工呢!

好嘢,有骨氣!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]