• 瀏覽: 24,781
  • 回覆: 168
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 太大星 於 2018-2-14 09:11 PM 發表

睇到中國現在嘅牌面,都冇乜邊過儍仔會走去倍佢練兵。
如果你講緊俄羅斯就係

引用:
原帖由 skyline1123 於 2018-2-14 08:28 PM 發表
香討就是多喜愛舔西狗撚為榮
五毛,中國歷史上有個名字叫趙高既人,你唔會唔識掛?呢個人就係成日係皇帝面前講國家好強大,天下太平,結果皇帝登基唔夠三年,強大如秦朝都要滅亡,中國有你呢種只會唱好既五毛,真係國家不幸,中國人既恥辱。

而家係咩世紀丫,囉番幾千年黎講,要吾要驗腦丫

真係ON撚鳩反共都冇sense ,同埋我點唱好過了,覆妳都吾想了

引用:
原帖由 太大星 於 2018-2-14 21:48 發表

其實你講嘅嘢很理性,只係檢討自己的弱點,我都唔明點解要比🐷你。
好簡單,因為唔咁聽同掃興。

引用:
原帖由 skyline1123 於 2018-2-15 12:24 PM 發表
而家係咩世紀丫,囉番幾千年黎講,要吾要驗腦丫
崩口人忌崩口碗,有實力怕乜人講

引用:
原帖由 skyline1123 於 2018-2-15 12:26 PM 發表
真係ON撚鳩反共都冇sense ,同埋我點唱好過了,覆妳都吾想了
你盲架?恨鐵不成鋼就系反共?好似你呢的淨系識唱好既叫禍國,三無賣國,五毛禍國,對國家來講,兩者都唔系好人,真正中國人要認清三無同五毛既真面目  

引用:
原帖由 kinglewis 於 2018-2-15 08:50 AM 發表

認同一齊操先有進步
但唔認同某D人自己吹到自己以為自己堅打一定贏硬。
自以為是,驕兵必敗。
無可能一齊訓練,除非有共同敵人,如外星人入侵地球,或者俄羅斯的軍力增大十倍,已佔領歐洲。美國已認定中國為敵,佢亦都係無實力相當的對手或拍檔同佢操練。

引用:
原帖由 哪喳成 於 2018-2-15 01:06 PM 發表

你盲架?恨鐵不成鋼就系反共?好似你呢的淨系識唱好既叫禍國,三?賣國,五毛禍國,對國家來講,兩者都唔系好人 ...
抱歉小弟看不出閣下是想中國進步,還是踩中國

自以為是,驕兵必敗係正確的道理。但中國政府及軍隊從來無話軍事比美國強,只是沒有代差,習大大都話要十五至二十年先可以成為強國。只係啲中國fans見國家有大進步而吹虛啫,好似釣魚的人釣到半斤魚就話重三斤,又何必介懷。

引用:
原帖由 哪喳成 於 2018-2-15 12:16 PM 發表

五毛,中國歷史上有個名字叫趙高既人,你唔會唔識掛?呢個人就係成日係皇帝面前講國家好強大,天下太平,結果皇帝登基唔夠三年,強大如秦朝都要滅亡,中國有你呢種只會唱好既五毛,真係國家不幸,中國人既恥辱 ...
每一個時代都有趙高呢啲人,只係當時個皇帝好渣,鍾意聽甜言密語,換著較精明的皇帝,趙高死咗好耐。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2018-2-14 07:40 PM 發表
咦?宋兆文牌磁粉呢?
賣左專利比山寨仔山寨

引用:
原帖由 太大星 於 2018-2-14 09:24 PM 發表

外型又唔同 ,內函更先進,戰鬥半徑全依中國度身訂造,㸃抄,你抄比我睇?
一時又話全抄,一時又話抄個外殻,簡直就是精神分裂。
f22有鴨翼

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-2-15 07:46 AM 發表
好大威力呀!老尾卡爾文森號戰鬥群入侵你領海喇,咁勁嘅J20仲唔快啲去打瓜老尾!咪佐縮頭烏龜!
老尾卡爾文森號戰鬥群咁勁,都唔敢坐灘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]