• 瀏覽: 24,782
  • 回覆: 168
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-2-18 07:15 AM 發表

錯啦!

中國係演習又演習,三,四十年仲係演習。
美國唔同,南斯拉夫,伊拉克,阿富汗,利比亞,各大戰場打仗,用機師條命與各種戰機比拼。

再精心設計的演習,比唔上一次實戰。
重複比你睇

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-2-14 11:01 PM 發表

總不能專門學 美國發動一場戰爭來檢驗吧

有啲人儍嘅,用打仗來驗證自己的武器得唔得,同走去老強去證明自己得唔得的變態佬無分別。軍備係愛黎保家衞國,唔係到處撩事鬥非, 蝦蝦霸霸。

引用:
原帖由 明日邊緣的鞋抽 於 2018-2-18 10:12 AM 發表
香討是否撤在大陸?太多支九舔共。連引導都做不出學人強大
你去過印度未,

引用:
原帖由 太大星 於 2018-2-18 10:25 AM 發表

如果你認為練功夫唔係用黎傍身,就應該加入黑社會行動組,到處挑戰,練習刀法。不過唔好好似美國咁以大欺小,𢵧啲不對稱戰爭,咁係同打機無分別㗎。
練功夫唔打得,點傍身?
加入黑社會係極端的諗法。做個警察,申張正義,保境安民都可以。

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-2-18 12:01 PM 發表

練功夫唔打得,點傍身?
加入黑社會係極端的諗法。做個警察,申張正義,保境安民都可以。
幾好幾好,有進步,多謝你支持香港警察,唔會好似老尾、黑社會到處蝦蝦霸霸、撩事鬥非。其實中國軍隊同香港警察都係申張正義,保國安民啫,唔會搵啲弱小黎練兵。

引用:
原帖由 明日邊緣的鞋抽 於 2018-2-18 12:31 PM 發表

你去過中國未?
當然,中國近幾十年的進步是世界紀錄。印度就......

引用:
原帖由 明日邊緣的鞋抽 於 2018-2-18 12:33 PM 發表

忘了你祖先點死?忘了自己為何在香港?
滿淸政府無能,列強想跨服

如果你都認你係中國人,你就唔好咁反政府,你都希望國家進步,人人豐衣足食。如果國家做得不對,善意批評係好事,盲目追從係對國家有害。任何大國都唔想有強鄰,瓜分攪亂最合利益。你睇翻歷史,每一個朝代衰弱滅亡都會有幾十年混亂,跟著就統一興盛。我父母都是國共內戰走落黎的,亦都經歷過日本侵華。

引用:
原帖由 明日邊緣的鞋抽 於 2018-2-18 12:41 PM 發表

中國不是社會進步。是破壞,抄襲和倒退進步
其實你會唔會係個井度,快啲爬出黎上去睇吓啦!

引用:
原帖由 明日邊緣的鞋抽 於 2018-2-18 01:07 PM 發表

恐怕你去左北韓。未見過世面。真可憐
北韓就未去過,世面唔知見過未,但咁啱去過印度同中國大陸,你去過未?

你厄人,f22 尼嫁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]