• 瀏覽: 46,124
  • 回覆: 786
  • 追帖: 6
+21
引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:37 AM 發表

南亞人其實最可怕,他們永遠不可能融入香港文法,而且他們做愛不帶套,一生就是幾個兄弟姐妹。不過飯民特別包容他們。

大陸 ...
請問南亞人總共有幾多人,新移民一年落黎有幾多人,數都唔識計就係出post

個政府可能話少左後生黎 多都40,50以上人黎迫埋一齊攞老綜

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:37 AM 發表

南亞人其實最可怕,他們永遠不可能融入香港文法,而且他們做愛不帶套,一生就是幾個兄弟姐妹。不過飯民特別包容他們。

大陸 ...
南亞人窮過鬼,係香港無得食都好過係佢哋老家,香港啲劏房好多係佢哋租的,我朋友話,香港人租唔起劏房,南亞人有政府包起

齊股獎

引用:
原帖由 spy12 於 2018-2-14 11:26 AM 發表

梁假假地都叫係大學生,有部分中老年人一落香港就申請綜援果班先係真正低質。如果所有經團聚理由申請來港的新移民永不得申請綜援、公屋同其他社會福利咁我就唔反對每日150了。

再唔係就可參照美國增加類似綠卡 ...
黃絲帶不分出生地點均為香港最低端人口

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:50 AM 發表

廢青不願意做低端工作,沒有低端人口,低端工作誰來做。

目前誰在老人院工作,餐廳工作?
唔好講到冇左邊個唔得咁,有錢驚冇人做

難怪單程證移民幾年前有個花名

計左果炸黑鬼未?

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:53 AM 發表

你有讀過數學,幾何級數上升,南亞人一家生幾件,這一代10個,下一代變50,跟住變250,幾何級數上升。明吾明?仲有他們& ...
你咪講比我聽南亞在香港總共有幾多人囉

引用:
原帖由 tobacoos 於 2018-2-14 11:54 AM 發表

你咪講比我聽南亞在香港總共有幾多人囉
原來新移民唔會一變十,十變百

引用:
原帖由 refugee 於 2018-2-14 10:01 AM 發表

港人同親屬喺香港團聚係人權,難道港府保障市民權利都有錯?!
兩邉講嘅都有道理,那不如先剷除南亞人然後再打塲中港本土捍衞戰,死浄就再自稱:真。香港人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]