• 瀏覽: 46,056
  • 回覆: 786
  • 追帖: 6
+21
搞掂南亞畜先啦吊

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-2-14 11:01 AM 發表

佔中時期79日 我連個D所謂示威區去都未去過 番緊工喎

選舉 投票 我一樣都無投過
fine, 只少你唔係嗰班棟鳩我哋既港奸泛民,我見到班pk黃巾賊真係火都嚟,若果有對你頂撞,我 apologize.

咁鍾意話家庭團聚,咪搭西九站高鐵返大陸團到夠囉,班五毛藍絲話好方便㗎

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2018-2-14 11:27 發表

講居住,首要講公屋
我最近無意中睇到一些數字,真係發人心醒

原來最新20年,全港公屋單位數量,增加了14%共10萬個

但公屋住戶人數,原來比20年前,少左6%共6萬幾人

越起公屋,居住人數越少?
以前一家五口逼埋一間屋,唔知幾時開始,班人渣社工教人玩分戶,一開二,二開四,一個五人家庭可以有三間公屋係手,你話起幾多先夠呢?

引用:
原帖由 lung007 於 2018-2-14 11:36 AM 發表

以前一家五口逼埋一間屋,唔知幾時開始,班人渣社工教人玩分戶,一開二,二開四,一個五人家庭可以有三間公屋係手,你話起幾多先夠呢?
係咪都話家暴 生多幾件就好似話可以申請第2間公屋?

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-2-14 09:47 AM 發表
又話小左人落黎GA 又係語言偽術?

呢個政府 有邊句係真? 真係有心解決問題?
毒蘋果都信?

唔要單程證移民
先要限制中港婚姻
2016年, 中港婚姻有22926對, 即係每月150個單程證, 比佢地黎, 仲未計佢地D仔女
而且58.7%係男比女年長5年以上! 叫D廢老唔好再娶內地女
(資料來源自統計表T05-14&15)

香港樓價上升主要動力咪喺度囉, 洗咩又分析又經濟因素啫, 一日唔停, 樓價一定會不停升

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:37 AM 發表

南亞人其實最可怕,他們永遠不可能融入香港文法,而且他們做愛不帶套,一生就是幾個兄弟姐妹。不過飯民特別包容他們。

大陸 ...
公民黨歪理劣政有目共到。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-14 11:35 AM 發表

甘叫你好朋友提案不容許香港人返大陸留情又留精,好吾好,做人不要太成龍,不要不負責任。
冇人話唔比,我係話人數大多,可減返每日一百人
人日可平均返,而唔係快速增長淨到香港產生好多問題,同你講冇乜意思,D思想水平比較低

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]