• 瀏覽: 48,670
  • 回覆: 471
  • 追帖: 5
+6
引用:
原帖由 30624700_ 於 2018-2-13 22:36 發表
馬迷屌9車長,影響到司機駕駛所致
同個仆街車長一樣都係白痴無腦一名

佢父母有咩感受呢?

見啲黃屍五毛回帖真仆街,乜L都政治抽水。

新一代愈來愈垃圾!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 30624700_ 於 2018-2-14 08:31 AM 發表

差佬點同呀,差佬有EQ方面既訓練,巴士司機沒有的
大佬啊而家唔係你話一句冇EQ訓練就可以隊霖19條友喎,而且差佬都係人你哋屌多佢幾句人哋都有脾氣,同有冇EQ冇關係,正所謂人哋都有阿媽生

嗰啲堅持係因為嘢馬迷輸咗馬屌鳩巴士司機,所以導致今次嘅意外,根本就係“嗰班人“諗出嚟嘅藉口,亦都反映咗佢哋嘅心態

引用:
原帖由 jasonason 於 2018-2-14 02:42 AM 發表

咁你係咪覺得個巴士司機冇錯?即係同乘客嘈完,就可以用呢種罔顧全車人既生命安全方式黎發洩內心既不滿?真係有冇攪錯呀?咁都仲有人講得出話馬迷鬧車長,影響到司機所致!
馬迷鬧車長係個因。車長“報復/心急開快車"導致炒車係個果。冇人話車長啱喎。有果必有因。呢個係客觀事實

引用:
原帖由 榮辱 於 2018-2-14 08:24 AM 發表
咁車長又估唔到會唔大鑊既,佢原意可能係高速入灣拋下chok下班友,俾個機會車長,原諒佢吧
諗住chok下班乘客都已經唔啱啦,係咪呀!

法官犯錯唔係錯,
妓者犯錯唔係錯,
教師犯錯唔係錯,
學畜犯錯唔係錯,
司機犯錯唔係錯,
係香港,只有政府官員同警察犯錯先係錯。

4號麺粉,生菓,太公,聞滙,香港雞報等係咁上下水平!

引用:
原帖由 30624700_ 於 2018-2-14 08:31 AM 發表

差佬點同呀,差佬有EQ方面既訓練,巴士司機沒有的
唔係喎,我有朋友做巴士司機,話而家公司對成職司機有關於面對客溝通同EQ嘅Course 上喎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]