• 瀏覽: 17,092
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
+4
呢d五毛真係傻撚左,就算林鄭真係中共既擺設,佢始終係香港既特首,你班五毛作反呀,定係覺得自己可以去到中聯辦或習皇帝咁可以直接指揮林鄭?

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2018-2-13 06:11 PM 發表

原本泛民要求取消煙花,預料政府唔會答應,泛民想挑起市民對政府反感

想不到政府竟然答應,於是毒果轉移視線放到藍絲身上
咁大獲,咁即係泛民玩野,但建制又一齊玩鳩林鄭,咁都幾過隱喎,建議你要票債票嘗建制派喎,唔聽指令同泛民一齊搞鳩林鄭,咁衰既

引用:
原帖由 toto12345 於 2018-2-13 07:06 PM 發表
報紙佬點樣知道係藍絲定黃絲?
不如你問下呢件事係泛民同建制一齊贊成,你點分建制同泛民仲好啦

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-2-13 09:24 PM 發表

所以香港真的無救了
香港d五毛唔使理架,311睇投票率就知架啦,補選全取三席,摑老共一巴

引用:
原帖由 jedickc 於 2018-2-14 09:16 AM 發表

証明佢地係有腦的,唔係為反而反。好過班黃屍好多!
好,緊係好架,呢次班傻西5毛屌林鄭屌得甘過我地泛民,你地咪慢慢狗咬狗骨囉,反正我食住花生等睇戲

引用:
原帖由 k1l 於 2018-2-14 03:08 PM 發表
西毛先會去奶777西架,深黃的人才會同契弟泥同一立埸,你睇下好多淺黃或中立都媽媽聲就知
咁真係奇怪喎,777係中聯辦選出來果喎,你咁講即係西環係深黃?咁到底五毛係效忠邊個?定係直接效忠習皇帝?原來西環同五毛之間原來係政敵?唔怪之得要屌柒政敵既扯線公仔啦

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2018-2-14 10:43 PM 發表

個標題話“藍絲斥林鄭”

首先,我唔明白點解淫賤毒果老妓會將那些留言下定論為“藍絲”所說的話

我睇了本版所有言論,都似乎無人發覺呢個詭異。

本人認為:淫賤毒果將所有反對林鄭的留言都定義為藍絲說的 ...
引用:
原帖由 k1l 於 2018-2-14 03:08 PM 發表
西毛先會去奶777西架,深黃的人才會同契弟泥同一立埸,你睇下好多淺黃或中立都媽媽聲就知
你覺得上面位人兄係藍絲定黃絲?佢講到深黃原來係林鄭支持者?唔知你認唔認同呢?佢頭像仲掛藍絲,咁你覺得佢係真藍絲定假藍絲

主題標籤 #林鄭月娥
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]