• 瀏覽: 83,507
  • 回覆: 604
  • 追帖: 6
+8
因為常以挑戰者姿態出現,所以咪失左個電視牌lor

引用:
原帖由 054D 於 2018-2-12 10:41 AM 發表
維基諗下黥解facebook咁多人自己擺野上去賣搵到啖食,佢就日日蝕啦

其實淘寶京東都係靠班小商家擺野上佢個平台賣,唔係要自己做晒ga
維基個度 都好似係 除左佢自己個"大街市" 應該係佢自己本身之外?

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-2-12 10:12 AM 發表
意識形態掛帥的香港人

反壟斷卻撐八達通反支付寶微信
反地產霸權卻撐田北俊李嘉誠反梁英董建華
撐創新卻支持拉倒創科局的莫乃光

一句到尾, 香港落後及被大集團壟斷, 是抵撚死的..
C兄睇左毒果,咁冇定力

黃屎當日好撐架,呢家無人買野

打倒財團

香港地大小百貨,家品店,超市一萬幾千間,有需要網購咩?除左重夾唔值錢嗰d

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-2-12 10:16 AM 發表

IT 界,好多根本唔係做 IT ,擺明種票。
臨選舉前就突然係 IEEE 有一班 “engineer” 登記做選民
話左一齊吾睇毒果

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-2-12 10:12 AM 發表
意識形態掛帥的香港人

朋友,我十分認同你所講嘅嘢。

反東北班後生諗住住天空之城定本身住緊獨立屋?定收咗地產霸權好處?
引用:
原帖由 thank-777 於 2018-2-12 10:24 AM 發表

誰趕走有心打地產狗的董建華及梁英??

就是你們班年青人.. ...

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-2-12 10:47 AM 發表

維基個度 都好似係 除左佢自己個"大街市" 應該係佢自己本身之外?
完全唔同囉
佢唔會有同一件貨, 兩個供應商

引用:
原帖由 erikwong 於 2018-2-12 10:52 AM 發表

完全唔同囉
佢唔會有同一件貨, 兩個供應商
哦。。。明你意思 誤會左

引用:
意識形態掛帥的香港人

真的不能應同更多

當年睇死佢因為當時電視牌值廿億, 大話基咪死都要爭未有牌先拍劇囉, 而家發現搞電視豬頭骨又無買家, 所以最近話俾個牌佢都唔想要
引用:
原帖由 jandm 於 2018-2-12 10:47 AM 發表
因為常以挑戰者姿態出現,所以咪失左個電視牌lor

係基佬未瞓醒,仲以為自己天下無敵做邊瓣都掂,改變世界?基佬咪又係跟人尾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]