• 瀏覽: 14,468
  • 回覆: 150
+11
引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 04:44 PM 發表

但是馬鼎盛並沒有在本論壇發表帖子。你有發,所以  你有舉證責任。
哈哈 ... 好簡單
美國維珍尼亞大學學生瓦姆比爾
是誰累死的 ?
北韓 or 美國

引用:
原帖由 vanga 。。。是誰累死的 ?北韓 or 美國
你可以好像馬鼎盛那樣 去接受媒體訪問,然後用你剛剛舉的例子,呼籲任何政府【包括中華人民共和國】切勿接見美國官員。
對不對?

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 05:02 PM 發表

你可以好像馬鼎盛那樣 去接受媒體訪問,然後用你剛剛舉的例子,呼籲任何政府【包括中華人民共和國】切勿接見美國官員。
對不對?
我問先
你問後
你唔敢答 ?

美國維珍尼亞大學學生瓦姆比爾
是誰累死的 ?
北韓 or 美國 ?

哈哈 ...

[quote]原帖由 vanga 。。。是誰累死的 ?。。]
不要離題。
重點:馬鼎盛的言論有何不妥。
如果你想為神經箭護航,把你的詳細分析列有條不紊地出來。

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 16:44 發表

但是馬鼎盛並沒有在本論壇發表帖子。你有發,所以  你有舉證責任。
請你指出;目前國際上所有的紛爭,那一項與美國無關?

你若不同意,請出示證據。

若你可以,我一定可以。

明白嗎?

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 17:02 發表

對不對?
你傻,就唔好假設人地都傻。

引用:
原帖由 神經箭 。。。我一定可以。明白嗎?

在本論壇發表帖子,有舉證責任說明他的論點不是誤導群眾。
2.當你有條不紊列出你的證據和論據之後,我很樂意跟你理性討論。

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 17:28 發表
[quote]原帖由 vanga 。。。是誰累死的 ?。。]
不要離題。
重點:馬鼎盛的言論有何不妥。
如果你想為神經箭護航,把你的詳細分析列有條不紊地出來。
神經箭毋須護航。

仲有,教精你;網上吹水與大氣電波九噏一樣,唔會有證據。

你估法庭咩!

馬受文革之苦對共產國家悲痛欲絕,但佢亦以此背景在傳媒揾到食

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 17:42 發表

2.當你有條不紊列出你的證據和論據之後,我很樂意跟你理性討論。
答咗你啦!你睇唔明?

金仔核彈可以講成功,有能力自保,而家係時候搞外交、經濟

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-12 05:42 PM 發表

李生你都可以反證的,唔一定要人提出你才討論嘅。

引用:
原帖由 神經箭 。。仲有,教精你;網上吹水與大氣電波九噏一樣,唔會有證據。估法庭咩!

謝謝你。
如果你的出發點是:‘’網上吹水與大氣電波九噏“,那麼我。。。
2.但是我重申一點:你在一樓其實已經間接說 北朝鮮不是好政府。

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2018-2-12 16:39 發表
馬鼎盛一向反俄、反北韓,睇得多佢既專欄或節目就好清楚
佢多年前已經講過單單南韓軍已足夠打敗北韓(美軍只需提供空中支援)
馬鼎盛正一冚家剷,想人地打仗,學足美國。我屌七佢。

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-2-12 05:57 PM 發表

馬鼎盛正一冚家剷,想人地打仗,學足美國。我屌七佢。
他媽(紅線女)咁愛國,偏偏生個反自己國家嘅仔!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]