• 瀏覽: 23,884
  • 回覆: 240
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 12:09 PM 發表

咁你就信呀。
所以話你係弱智law.
事實擺在眼前你還想否認?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-2-13 12:11 PM 發表

事實擺在眼前你還想否認?
白痴仔。擺到明係做假啦。

所以快D 返青山醫啦。

法輪功明明唔應該死咬九千萬人退黨同天降大石呢D 弱智理論,偏偏要咁做,就係為左揀你呢D 弱智出黎昆。

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-2-13 12:05 PM 發表

全世界絕大多數國家都和平了七十幾年,這算是老毛的英明?不打韓戰會否更和平?
係啦,知你勁又知你威,甘你重唔快d 滅老美,唔好係度打嘴炮啦

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-2-13 12:10 PM 發表

【要和平為何要經常輸岀革命?這是否證明毛賊東是變態的?】

殘害境內中國人,陷害境外華僑,導至印尼政府屠殺印尼境內的華僑,五十萬印尼華僑被殘殺。數以十萬計的華僑被趕岀印境。這 ...
睇黎你被洗腦洗得好嚴重,建議你拿拿林搵個精神病醫生睇下,好驚你突然出街會周圍劈人

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 12:19 PM 發表

白痴仔。擺到明係做假啦。

所以快D 返青山醫啦。

法輪功明明唔應該死咬九千萬人退黨同天降大石呢D 弱智理論,偏偏要咁做,就係為左揀你呢D 弱智出黎昆。
是一億二千萬人三退啊!明白嗎?

引用:
原帖由 alexbenhk 於 2018-2-13 12:38 PM 發表

係啦,知你勁又知你威,甘你重唔快d 滅老美,唔好係度打嘴炮啦
為何要滅老美?

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-13 12:52 PM 發表

不打韓戰,你美爹肯定更加囂張。甚至發動核戰。
用得著嗎?打韓戰你老共已輸到一敗塗地了,打嘴炮卻是No. 1。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-13 01:02 PM 發表

條友根本就是美國佬打手。老毛其實是以戰止戰,反而口叫和平,民權的美國就非常好武和喪心病狂,老毛如沒在韓國或越南,打敗美國 ...
如果沒有美國,老毛的共殘主義將會漫延至整個東南亞。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-13 01:17 PM 發表

on dog dog,當時美軍是從鴨綠江趕到38線。中共不出兵,現在你美爹的軍隊就可以在鴨綠江隔岸看到中國。
美軍在台灣在印度在日本在關島看著大陸又如何?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-2-13 01:11 PM 發表

是一億二千萬人三退啊!明白嗎?
最近三億啦弱智仔。

真係笑L死人。中共邊有咁多黨員?佢所謂三退,程序不過網上襟個掣,一個人可以做一萬次都得,根本無可信度

關鍵係法輪功香港發言人都認過呢個方法無可能得出真實數字,一定係嚴重誇大,但法輪功仍堅持咁宣傳,咪就係要揀你呢D 傻仔出黎昆

法輪功唔係講埋D 九千萬人退黨,天降大石論,佢都唔會咁乞人憎。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 01:25 PM 發表

最近三億啦弱智仔。

真係笑L死人。中共邊有咁多黨員?佢所謂三退,程序不過網上襟個掣,一個人可以做一萬次都得,根本無可信度

關鍵係法輪功香港發言人都認過呢個方法無可能得出真實數字,一定係嚴重誇大,但 ...
你知道什麽叫三退嗎?你退了沒有?
網上也有什麽掣可按的嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]