• 瀏覽: 32,617
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
+3
呢次流感比沙士更恐怖

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-2-8 02:58 PM 發表
抵比人插
你就想乘機插

有啲報紙話袁國勇有水銀,有啲話冇

私人群組交流 .... 邊個咁冇品德流出 ?
可能已被hack

疫苗有副作用, 打唔打都係一個選擇, 醫生話99.99999999%無事唔代表你無事
引用:
原帖由 我唔係bb 於 2018-2-8 12:13 PM 發表
逾300間學校近期均爆發流感,政府昨宣佈全港小學、幼稚園及幼兒中心停課,雖然專家呼籲家長應為小童接種流感疫苗,但家長群組卻瘋傳一段懷疑來自歌手謝安琪的錄音,聲稱今季疫苗「10個打咗9個照流感」,培植過 ...

醫生無醫死人?如無我就信醫生
引用:
原帖由 redpiggybank 於 2018-2-8 02:56 PM 發表
New age 人 唔信地球科技有咩咁奇

引用:
原帖由 kaykay_bb 於 2018-2-8 03:51 PM 發表

應該死好鬼多人
甘就一百人感染,好易幾何級甘上

謝安琪係無知婦孺, 正如有條所謂歌星的ON9仔當年投票時用手機拍照, 再PO 上 FB 威威, 謝安琪呢段說話如同公開演說, 不是私人對談, 原來她全家都不打疫苗,  她是有知名度的人, 種牛痘防天花, 牛痘疫苗都是來自牛, 有牛的DNA, 不知道謝安琪有沒有子女, 若有的話, 嬰兒出生後都有針卡, 要打各種預防疫苗, 例如小兒麻痺症, 乙型肝炎之類, 她的子女有沒有接種疫苗???

引用:
原帖由 我唔係bb 於 2018-2-8 12:30 發表

why say so?
你試下問問相熟的中醫師流感點醫,答案簡單到你唔信,西藥只會令你抵抗力減弱!

引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2018-2-8 01:03 PM 發表
呢次流感比沙士更恐怖,係無人識驚,危機感好弱。
等繄樓市因為流感而大冧!

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2018-2-8 03:26 PM 發表
有啲報紙話袁國勇有水銀,有啲話冇
現時有部分是沒有水銀成份,因為西方早有投訴水銀對人體有害。

轉了用汞,但汞同樣對人體有害,有些研究還懷疑汞和自閉症有關。

但主流強調這些是正常份量。。。

引用:
原帖由 e5432whm 於 2018-2-8 03:57 PM 發表
醫生無醫死人?如無我就信醫生
咁有病唔好去睇醫生啦, 用自然療法啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]