• 瀏覽: 19,536
  • 回覆: 63
  • 追帖: 2
+4
網民嘅力量真係不可忽視,Cuson同港女老婆Caca離婚單野,被揭發有第三者都不特止,有連登巴打仲整合咗一個「偷食時間表」,令花生友可以清楚當中來龍去脈,究竟問題係Caca身上,定係Cuson身上?

原來港女老婆一早在11月,
已組 6P 奸夫淫婦旅行團, 到泰國偷情.......

新聞來源連結:
http://www.twgreatdaily.com/cat99/node1818869

who fcuking care of this

個中女淫妻搵到個後生10年的男朋友,2X歲,69下下有力,下下插入西核心,淫妻要硬棍唔要畫家老公了

男人愛後生女,女人都係...特別係中女,見到硬棍就西水流

我後生時都一日5獲狂屌女朋友

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-2-1 01:12 PM 發表
個中女淫妻搵到個後生10年的男朋友,2X歲,69下下有力,下下插入西核心,淫妻要硬棍唔要畫家老公了

男人愛後生女,女人都係...特別係中女,見到硬棍就西水流

我後生時都一日5獲狂屌女朋友:smile ...
而家係咪五日一鑊

引用:
原帖由 ch_montrose 於 2018-2-1 01:27 PM 發表

而家係咪五日一鑊
睇對手

其實cuson副尊容已經話左比大家聽問題係邊

引用:
原帖由 brian87 於 2018-2-1 01:31 PM 發表
我好懷疑CUXXX同CACA係咪有愛無性

引用:
原帖由 brian87 於 2018-2-1 01:31 PM 發表
我都覺得係咁,
真係成個毒撚咁款,
咁又真係唔怪得晒阿caca轉食小鮮肉

引用:
結婚前佢都係咁樣,
港女一早知,邊個逼妳嫁佢....

其實佢老婆都幾靚丫, 咁靚港女係應該有得揀既

Caca Yu真係玩出禍了

引用:
原帖由 發瘟城 於 2018-2-1 01:35 PM 發表
我都覺得係咁,
真係成個毒撚咁款,
咁又真係唔怪得晒阿caca轉食小鮮肉
個Caca, 又矮,又醜樣....
都唔係靚女...

連登巴打咁無聊兼得閒既!!~

引用:
原帖由 冷麵笑匠 於 2018-2-1 01:38 PM 發表
其實佢老婆都幾靚丫, 咁靚港女係應該有得揀既
你都幾重口味....
港女老婆個格...咁衰....

發覺香港真係多狗公,
難怪港男成日被人恰.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]