• 瀏覽: 2,284
  • 回覆: 13
其實香港班反對派一直話香港無言論自由,話中國專制
日講夜講,講到又真係似層層
但講左幾年,而家諗諗起
成日係街見到法L公班人講天滅中共,班弱智仔係到講獨,班西毛係日日係到吹衰香港/中國, 班高登/毒果吹左咁多年嘅支爆,班賤種日日 咀咒 建制派/高官嘅家人,班廢人日日係到鬧行政長官,梁特當權果陣就鬧佢,而家就鬧奶媽。
反而見到新+波號稱有民主有言論自由,反而即刻拉左侮辱李生嘅人,無人夠膽出聲幫佢平反
習大大係香港俾某班人侮辱做雜總,中國都未試過因為言論自由檢控過香港任何一個人。
但香港上次見到有單新聞係個阿婆係庭外鬧個法官判得唔好,好似反而要檢控,真正嘅言論自由係死係中共上定死係犯民同法官手上?

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」
香港最終畀泛民黃絲攪死。

一堆蒼蠅在嗡嗡嗡
有甚麼作為?

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-1-21 01:01 PM 發表
但講左幾年,而家諗諗起
成日係街見到法L公班人講天滅中共,班弱智仔係到講獨,班西毛係日日係到吹衰香港/中國, 班高登/毒果吹左咁多 ...
神啟示所有共慘政權過不了70壽

引用:
原帖由 watergame 於 2018-1-21 07:59 PM 發表

假借神名義嘅神棍好快會受到神懲罰。

犯民好識得運用
講一百次大話就會『變成』真話

直至目前為止每一位做特首既....董建華、曾蔭權、梁振英都一樣總是比犯民政黨班人叫下台,點解呢?犯民政黨班人生存既方式.......就係搵理由反對,日日係到吹衰香港/中國, 反中亂港是他們的職務,打倒共產黨,拿什麼來打啊?最怕其實香港越好就無得反,乜咁耐以黎有見過佢地班犯民政黨有建設過咩?犯民政黨班人又要反共、反國家,又要問共產黨爭取....你唔覺好矛盾?

引用:
原帖由 kwan1516 於 2018-1-22 03:40 AM 發表
直至目前為止每一位做特首既....董建華、曾蔭權、梁振英都一樣總是比犯民政黨班人叫下台,點解呢?犯民政黨班人生存既方式.......就係搵理由反對,日日係到吹衰香港/中國, 反中亂港是他們的職務,打倒共產黨, ...
香港泛民就係呆彎民進黨   結果有板睇  事實 … 想害死自己同下一代   就支持泛民拉

香港真係已經冇言論自由。
每次有人出嚟撐政府,就會被人話係支那狗。每次話非建制錯,都會被人鬧係政治打壓。就算佢哋犯罪,被判入獄都唔啱。
香港已係只許泛民評六四,不准市民鬧占中。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-1-21 01:21 PM 發表
香港最終畀泛民黃絲攪死。
狗種犯民最唔可以原諒嘅係毀咗香港下一代

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-1-21 01:01 PM 發表
但講左幾年,而家諗諗起
成日係街見到法L公班人講天滅中共,班弱智仔係到講獨,班西毛係日日係到吹衰香港/中國, 班高登/毒果吹左咁多 ...
你唔係真係相信 d政治野 抹黑香港麻?

引用:
原帖由 watergame 於 2018-1-21 07:59 PM 發表

章家敦話 .. 2008

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-1-22 12:40 PM 發表
香港真係已經冇言論自由。
每次有人出嚟撐政府,就會被人話係支那狗。每次話非建制錯,都會被人鬧係政治打壓。就算佢哋犯罪,被判入獄都唔啱。
香港已係只許泛民評六四,不准市民鬧占中。
犯民就係因為知道自己夠大聲夠惡,咁香港人/政府就買佢怕
佢地嘅黑金袋住先,自己嘅潛建,一粒聲都唔出扮無野

引用:
原帖由 watergame 於 2018-1-21 19:59 發表
神棍的啟示?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]