• 瀏覽: 11,657
  • 回覆: 44
+5
無論牠們說什麽,其實都可以用奴性來解釋
引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-19 01:23 AM 發表
大家都知道 沒有資格揀選人大代表的低端人口 是現代文明的污染源頭

大英帝國是 近代文明的發源地,無論BNO日後能否居英, 香港人都有責任阻止低端人口 申領 BNO, 以免現代文明受到污染!

...
笑鏈爆嘴~~最緊要HK豬1842自己身份證都有中共國幾個字

附件

hk1842.jpg(82.49 KB)

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-19 01:23 AM 發表
大家都知道 沒有資格揀選人大代表的低端人口 是現代文明的污染源頭

大英帝國是 近代文明的發源地,無論BNO日後能否居英, 香港人都有責任阻止低端人口 申領 BNO, 以免現代文明受到污染!

...
唔使防嘅。
揸住 BNO 去英國,冇居留權,冇工做,只當你係遊客。
啲低端人口,就算係香港八大院校畢業生,去到英國都捱唔到一年啦!

引用:

...
應限制新申請人,其父母,祖父母及外祖父母,本身已是英籍,或已有BNO, 才可以申請BNO,以保持純正港人身份。

引用:

...
快...快...快...
俾左咁多錢你阿媽賺, 死都要攞返個居英權, 唔好俾你阿媽走數

文明發源地國家,就週圍搶嘢仲要放博物館展覽賊贓!

想去英國嘅唔批,批咗都冇居英權
唔想去英國嘅唔會申請,仲Block乜鬼吖!

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-19 08:49 PM 發表

幸得大英帝國用心保護,大陸文物才不會被共慘黨通通破壞!
幸得大英帝國從大清國把香港拿過來,數百萬香港人才免於被共慘黨屠殺, 香港人才有機會跟現代文明接軌。

閣下要是不服氣, 可以從今天起,呼籲家人 ...
我講吾講英文,關你撚事!

引用:

...
呢條97後來港的低等下賤含洋撚洋奴原來唔知97後英國己不再為香港人簽發新BNO,以為含住洋撚就英國就破例畀本BNO樓主打飛機扮假洋鬼子。

引用:

...
英國佬俾得BNO你就認定你係低端人口,咪撚亂鳩咁拉關係啦,嫌棄你又唔知,屌你又唔好意思

引用:

...
笨蕉樓主有無摸過實物~來…給你打J,唔洗客氣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]