• 瀏覽: 6,425
  • 回覆: 66
+3
Russia begins delivery of S-400 missile systems to China — source

More:
http://tass.com/defense/985601
S-400終於交貨喇!合同講明唔包括技術轉讓,唔準山寨!飛彈引擎應該會銲死喇掛!😂😂😂

咁易山寨??
咁印度一早山寨晒尾國同北極熊啲武器啦
仲洗幾億買一部f16咩

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-1-18 11:16 PM 發表
咁易山寨??
咁印度一早山寨晒尾國同北極熊啲武器啦
仲洗幾億買一部f16咩
個個好似中國人咁以山寨能力為榮咁無恥咩?!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 03:07 PM 發表

火箭原是中國明朝發明先﹐係西方山寨我哋明輣火箭。

引用:
原帖由 今生何求 於 2018-1-19 05:41 AM 發表

火箭原是中國明朝發明先﹐係西方山寨我哋明輣火箭。
你都識講明朝,幾多年前丫?仲有專利權?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 10:59 PM 發表
Russia begins delivery of S-400 missile systems to China — source

More:
http://tass.com/defense/985601
S-400終於交貨喇!合同講明唔包括技術轉讓,唔準山寨!飛彈引擎應該會銲死喇掛!😂😂& ...
西方國家裡上世紀50年代冷戰開始,對中國技術封鎖,中國大部分技術都係自己摸索出嚟。

正正因為要自己摸索,奠定深厚基礎,一旦突破咗技術樽頸,就有飛躍發展,現在中國已經係某D範疇處於領先地位。

日日有軍豬三傻 貼 日日有歡樂

山寨兩個字俄文是怎寫?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 04:07 AM 發表

咁你唔好用中文啦~
自創一種語言啦~

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 04:07 AM 發表

有兩個人同時買左部智能電話
一個一年後死死地氣去繼續買新一代智能電話
另一個透過自己研究學習上年買既, 今年可以自己做適合自己用既智能電話

引用:

最無恥好似係你喎,成日山寨中文,不知所謂.

引用:

閣下以缺乏學習和製造能力為榮咁奇葩,
難怪現在的學生不學無術都可以自稱學生領袖

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 09:01 AM 發表

你都識講明朝,幾多年前丫?仲有專利權?
咁on9講專利權講法律?
咁呢個世界有咩機構/法律去判明中國係山寨左其他國家既軍備?
有咩案件係有原告, 告緊中國山寨, 而罪名成立左?
唔該比條link 黎睇下
法律原則係,未被判有罪都係無罪

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 22:59 發表

More:
S-400終於交貨喇!合同講明唔包括技術轉讓,唔準山寨!飛彈引擎應該會銲死喇掛!😂😂& ...
樓主再次證明自己唔識英文

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]