• 瀏覽: 6,329
  • 回覆: 34
https://martinoei.com/article/17063/各位應快更新-bno

小心英國政府,突然截龍,登記『居英權』~

又係黃世澤

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2018-1-18 11:56 AM 發表
又係黃世澤
他引述咋~

嗎換到夠囉。
不過,有事果陣唔好仆上中國包機專船播。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-1-18 11:51 AM 發表
https://martinoei.com/article/17063/各位應快更新-bno

呢班英國鬼真係全心批撥。
保全香港人身份?唔入內地體驗下都可以睇下內地電視呀。內地人都唔知幾著重地區身份。上海人就會同人講自己係上海人;四川人就會同人講佢哋係四川人。當然,到外地同老外講,就會講佢哋係中國人。
保護香港歷史文化!97之前,重點香港歷史文化,除咗有權力象徵同私人保育嘅除外,都被港英政府破壞得七七八八啦!

本BNO咁貴,個個都去申請咪發過豬頭柄,到時所謂BNO平權原來只係吹水,咁真係搵笨,一係唔好轉彎末角,既然話到香港咁差,英國政府夠把炮就直接話BNO有居英權咪得囉,有興趣者自己去申請,不過睇死英國都唔咁做啦,無論D政客點樣抽水.

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2018-1-18 02:56 PM 發表
本BNO咁貴,個個都去申請咪發過豬頭柄,到時所謂BNO平權原來只係吹水,咁真係搵笨,一係唔好轉彎末角,既然話到香港咁差,英國政府夠把炮就直接話BNO有居英權咪得囉,有興趣者自己去申請,不過睇死英國都唔咁做啦,無論D政客點 ...
相信,英國政府唔會設條死綫,話幾時之前,持有有效之B N O護照,才獲准登記居英權掛!!

利申:我嗰本都未續!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-1-18 11:51 AM 發表

小心英國政府,突然截龍,登記『居英權』~

你返咗去共狗國未?

BNO幾時話有居英權?邊個有資料內容可以睇到

引用:
原帖由 kwan1516 於 2018-1-18 10:43 PM 發表
BNO幾時話有居英權?邊個有資料內容可以睇到
無,只不過係英國一些政客,叫港人更新本BNO,意思係人越多申請或更新BNO,就越有力叫英國政府比居留權有BNO的港人.

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2018-1-18 11:07 PM 發表

無,只不過係英國一些政客,叫港人更新本BNO,意思係人越多申請或更新BNO,就越有力叫英國政府比居留權有BNO的港人.
越多人有,英國人越唔俾!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-1-18 11:08 PM 發表

越多人有,英國人越唔俾!
哈哈,你講得啱.

幾年前聽說是有拿 BNO 的成功申請居留北歐國家
不知道後來那些人還住在那裡,還是有從北歐又流到什麼上流國家去..

引用:
原帖由 di.ghost 於 2018-1-19 02:02 AM 發表
幾年前聽說是有拿 BNO 的成功申請居留北歐國家
不知道後來那些人還住在那裡,還是有從北歐又流到什麼上流國家去..
去得北歐就吾會去第二D國家,邊度福利好果北歐?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]