• 瀏覽: 5,795
  • 回覆: 68
雖然美國係衰,但討論都要合理理性

要打B2係非常困難
中國加油這方面追
空軍進度相當不錯
努力

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 09:27 PM 發表

中國買通台灣漁民做間諜囉。就好似前幾日有個FBI華人被中國買通做佐中國間諜而被捕,咁都唔明?!
甘怎解關島就五可以有間諜

引用:
原帖由 danelee 於 2018-1-18 12:17 AM 發表
美國隨時會炸北韓核設施。東北及南韓小心了。
似靠嚇多,真正攻擊不會被你看到知道,會取秘密航道空中加油直飛目標吧

引用:
原帖由 路人甲或乙 於 2018-1-18 09:42 PM 發表

甘怎解關島就五可以有間諜
其實關島有很多中國女間諜喺射擊場做三陪女教練,探佐光顧美國大兵唔少軍情. 但無礙B-2執行任務!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 09:51 PM 發表

其實關島有很多中國女間諜喺射擊場做三陪女教練,探佐光顧美國大兵唔少軍情. 但無礙B-2執行任務!
會五會是美國兵無錢買酒或無錢買春而出賣國家機密呢?

金仔不斷試射技術進步
中國派機飛經日本遠洋訓練得益不少

反觀日本要花費極多戰機升空又回巢極浪費
美軍出動B2更是
無可能射核彈

美國只有白燒錢

引用:
原帖由 路人甲或乙 於 2018-1-18 09:59 PM 發表

會五會是美國兵無錢買酒或無錢買春而出賣國家機密呢?
哈哈,都有咁嘅可能性😂😂😂

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-1-18 10:06 PM 發表
金仔不斷試射技術進步
中國派機飛經日本遠洋訓練得益不少

反觀日本要花費極多戰機升空又回巢極浪費
美軍出動B2更是
無可能射核彈

美國只有白燒錢
中國飛機訓練就得益,美國飛機巡邏就燒錢? 五毛邏輯係無敵的😅😅😅

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-1-18 09:46 PM 發表

似靠嚇多,真正攻擊不會被你看到知道,會取秘密航道空中加油直飛目標吧
希望如此。

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-1-17 11:29 PM 發表
導彈靶子三件

你射左未?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-1-18 01:05 PM 發表

為甚麼打不到?
你就咩都打到

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-18 09:08 PM 發表

B2的雷反仲細過F22,隨時你肉眼見到,雷達都未有反應喎。
可能五毛有第三隻眼,唔洗雷達都睇到老尾B-2😅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]