• 瀏覽: 3,715
  • 回覆: 24
+2
無論牠們說什麽,其實都可以用奴性來解釋
引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-17 06:52 PM 發表
三月有立法會補選

在剛過去的星期天, 香港人在 新界東、九龍西 進行了 初選, 讓所有 新界東、九龍西 的登記選民參與,把 馮老而不 及 小朋友 篩走, 免得在正式投票時分薄票源。

這種 自己的篩自己選 正是 ...

都好,起碼開始承認自己搞緊嘅都係篩選, 而選民其實是可以接受篩選的, 溝通本身就需要建基於一些雙方都接受的事實上 ,其實大家嘅分歧已經越來少了。

低端人口本來可以冇篩選全面直選所有立法會議員,可是就被犯民政棍,說的一文不值。依家好啦,特首固之然冇公民提名,也沒有一人一票,連立法會都原地踏步。可謂輸到仆街。香港就是因為低端人口拖慢了發展。

引用:
原帖由 vanga 於 2018-1-17 07:06 PM 發表

hk豬

附件

5602652da24f6.jpg(68.54 KB)

你話我要做皇帝吖嘛

睇下黃洋達幾誠實

所以班黃屍根本冇資格話人

引用:
原帖由 bryan13 於 2018-1-18 12:11 AM 發表

hk豬
豬咁蠢

英治年代你都係低端人,冇得揀,篩都冇!

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-17 06:52 PM 發表
三月有立法會補選

在剛過去的星期天, 香港人在 新界東、九龍西 進行了 初選, 讓所有 新界東、九龍西 的登記選民參與,把 馮老而不 及 小朋友 篩走, 免得在正式投票時分薄票源。

這種 自己的篩自己選 正是 ...
含洋L洋奴只會含洋L來乞求狗糧,並不會關心香港普選還是篩選。

犯民黃絲毒果都精於多重標準,經常有數十把尺袋係身,不嬲都係公我贏,字你輸架啦,篩選?本質上觀旗洋服....講一套,做一套囉

樓豬連點先叫自己篩都唔撚知,就走出泥柒

無毒果無全霉無電子掌心雷,你識撚邊個係爛面邊個光頭?

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-1-19 08:44 AM 發表
樓豬連點先叫自己篩都唔撚知,就走出泥柒

無毒果無全霉無電子掌心雷,你識撚邊個係爛面邊個光頭?
樓主自己西自己損..

西到咁, 真係娛樂大眾

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]