• 瀏覽: 131,742
  • 回覆: 1,434
  • 追帖: 11
+12
個保安吹水,話响個袋搜出一卷影花~
為咗領功比假口供~

嗰保安係咪傻 Q 咗

d爛9印花我成日收到都掉L咗佢,DKLM要幾十個印花再加錢換d垃圾,用屎橋tum人買多d野

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2018-1-17 10:21 PM 發表
個保安吹水,話响個袋搜出一卷影花~
為咗領功比假口供~
拉9佢啦俾假口供,妨礙司法公正

引用:
原帖由 鬍鬚西吊手掌 於 2018-1-17 06:06 PM 發表
老唔係犯法可以免責籍口
老當然唔係,假法人講明後生先係免責籍口

其實,我都唔知萬0印花有咩用,當垃都扔左都好多個。

引用:
原帖由 liuche01 於 2018-1-17 06:22 PM 發表
阿婆咁易攞到成卷印花?

好貴唔鎖好本身果條友應該要炒啦!

先炒保管印花那位

同時呀婆都有錯,拿了貴重物品,最小打個電話通知主管

因可能收店時,點數員發現小了,報了總店或已報警

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-1-17 09:55 PM 發表
後來她正要下班時,保安員趙愛虹即攔截她並搜她的袋。

>>> DKLM 萬寧保安憑乜搜她的袋??? 隰鳩保安咋.... 以為係差人呀?
你講得啱,但check bag好多零售都要

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-1-17 06:16 PM 發表
一個值50蚊?
下次買嘢送印花時可否要求套現,以40蚊退返俾萬寧。

其實個d印花根本唔會有實際對數,只係隨機派得幾多得幾多,因為換購個d野全部等於比錢買,所以50蚊一個確實太過份,如果照計數要同樣比翻價值三萬貨品出來,現實好多時d印花都係好多唔知去左變嘎啦,有無人查下先

引用:
原帖由 burberry_cheung 於 2018-1-17 10:35 PM 發表

你講得啱,但check bag好多零售都要
自已主動打開比保安睇就得 , 但保安是沒有權力 搜袋 /搜身  ( 因保安並非警員)  徐非個保安得到人地同意

國產凌凌漆 ~ 你地居然屈一個盲人, 話佢偷睇國防機密

附件

22-48-10-0.jpg(22.92 KB)

引用:
原帖由 makm 於 2018-1-17 10:39 PM 發表

下次買嘢送印花時可否要求套現,以40蚊退返俾萬寧。
可唔可以攞去交稅。

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-1-17 10:47 PM 發表

自已主動打開比保安睇就得 , 但保安是沒有權力 搜袋 /搜身  ( 因保安並非警員)  徐非個保安得到人地同意
師兄你讀吓保安員課程先覆啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]