• 瀏覽: 51,258
  • 回覆: 467
  • 追帖: 6
+9
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2018-1-17 06:20 PM 發表

呢啲咪我地所講嘅仆街囉,冇事都攪人。
你支持強姦

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-1-17 05:42 PM 發表

有暗示.....!!
主要是兩方面.....其一是韓國那位女士言論......其二是內地廣傳那段視頻的制作人....!!

單野基本贏硬.......因為事件是發生在外國.......在香港及北京都沒有司法管轄權....!!
即使是受害人.. ...
果位女士是姓韓定好似你講係韓國人?

1對燈火發誓有性侵過藍小姐的話就全家死于非命!咁我就信你無辜啦!

‘尊重女性是我一向的原則’...睇到呢到笑到我噴飯!依家藍潔英指明道姓話你強姦佢呀,講乜野網絡暴力呀!成件事真係好好笑,夠種點解唔去告藍潔英?佢先係源頭。依家你反過來話要告教母,同埋所有得罪你既網民,擾亂視線。全力支持藍潔英報警,教母個學生都要去報警,香港警察驚佢,睇下大陸共產黨又怕唔怕你?

... 唔理好過追究。。。 到時逼自已要認仲樣衰, 我直覺咁覺得

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-1-17 06:27 PM 發表

應該是韓姓.......打錯.....是否韓國藉...不知道......886......

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-1-17 06:27 PM 發表

阿婆係姓韓, 唔係韓國人

可能同人大傾好左會就“性侵”釋法

唔講現在,以前好多女星自願上床,影城大老板夠食得女星多啦,影圈好少強姦,只有和姦或騙姦,影星有頭有面,使撚強姦,自毀前程?

引用:
原帖由 Cuckoopint 於 2018-1-17 06:31 PM 發表

阿婆係姓韓, 唔係韓國人
我見佢話個女人係韓國人都覺得奇怪

強姦唔會,迷姦就好難講

出來講清楚唔再metoo都係好事

垃圾強姦犯仲想告人,等天收

估計教母有強大後台才敢這樣爆

食花生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]