• 瀏覽: 51,386
  • 回覆: 467
  • 追帖: 6
+9
引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-1-17 05:37 PM 發表

但要有人保護佢,否則又唔知走左咩野出來騷擾證人。
邊個可以保護佢?!

點解吾比記者提問?
驚講多錯多?

引用:
原帖由 mrkent 於 2018-1-17 06:16 PM 發表
梁特收左錢係事實,都話要告人,呢d 叫惡人先告狀。
非常貼切的比喻

引用:
原帖由 d8nwyc 於 2018-1-17 06:13 PM 發表

那位女士姓韓,但唔係韓國人。
韓X華上海出世,五十年代來香港
麻煩會比較大..............!!
何況她指責的對象不止一位........是整支球隊成員........!!
香港應該無咩阻礙可以把她弄倒.........內地的法律不熟好難判斷告入機會........!!

唯一解釋是網上言語不是她本人發出...........!!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2018-1-17 06:17 PM 發表
有做過強姦固然係抵死,另外呢條矮仔個格乞人憎,攪吓佢啱㗎啦
呢啲咪我地所講嘅仆街囉,冇事都攪人。

真的假不了,假的真不了。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2018-1-17 05:15 PM 發表
如果真係冇做過就一定要出聲 ! 最好揾埋藍潔英對質啦 !

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180117/photo/bkn-20180117163713659-0117_00862_001_01b.jpg?20180117171018

藝人曾志 ...
🐛問佢,有無或曾經和瑛姐發生過性行為,佢已經答不岀!
好心佢,自己退休走人啦!

最好,如果真係冇做過就一定要出聲 ! 最好揾埋藍潔英「面對面」對質啦!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏

引用:
原帖由 mrkent 於 2018-1-17 06:16 PM 發表
梁特收左錢係事實,都話要告人,呢d 叫惡人先告狀。
嘩,你俾幾多錢梁特呀?仲唔去唉屎吔屎擊鼓?

個律師犴狗到個樣........................

引用:
原帖由 tonylam07 於 2018-1-17 05:54 PM 發表

現在曾志偉係強姦犯已經是事實,傳媒只寫曾生同受害者藍小姐,已經人人知道。

其實曾志偉好鬼蠢㗎,比1千幾百萬藍潔瑛,叫藍潔瑛岀來開記招,否認曾志偉曾經強姦過佢,咁咪解決件事囉。
曾志偉,呢條友係香討講到佢親歷奇景一樣,建議你快d叫律師向法庭申請,要求香討及網絡供應商交出此人資料,告九佢啦!

佢唔係話會追究韓e咩
點解轉左藍潔英嘅
藍小姐精神狀態剛恢復, 受唔受到刺激呢?

如果係真嘅事隔多年搜證都困難喇。

引用:
原帖由 默默向上游 於 2018-1-17 06:19 PM 發表
點解吾比記者提問?
驚講多錯多?
他不是驚香港人........他是害怕內地伸張正義的瘋子.........那群人根本不看身份地位.......一支狂牛一樣....!!
這樣的人種不是小數..........所以他要把焦點放在國語的發言部分.....!!

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-1-17 06:00 PM 發表
7802887 7802888
大陸人都唔信啦
何況香港人

果然大多數大陸人都唔信曾講既野, 仲有個個阿婆又話佢都70歲,如果佢因此死咗可以除掉呢個人渣很值得咁話喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]