• 瀏覽: 2,798
  • 回覆: 11
引用:
Germany’s central bank has decided to add the Chinese currency to its foreign exchange reserves, according to Bundesbank board member Andreas Dombret. The move could further boost the international status of the yuan.

Speaking at a finance forum on Monday, he said the decision was taken last year after the European Central Bank (ECB) switched €500 million ($611 million) worth of its US dollar reserves into yuan. The move reportedly reflects the increased use of the Chinese currency and Beijing’s importance as one of the eurozone’s biggest trading partners.
https://www.rt.com/business/4159 ... -currency-reserves/

中國影響力正逐步增加
而美國則相應下降

在國際政治舞台後
中國在經濟領域亦開始取代美國

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-15 11:37 PM 發表
我已經教導過低端人口很多次,在香討, 遣詞用字必須嚴謹

低端人口不能用 “ 我的國” ,“自己的國家” 這類 描述。

正如,一條狗生活在農場,不能對另一條狗  說 “我的農場 。。。”, 因୫ ...
快回去你的井吧!

中國人的事…不用你擔心!

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-16 01:09 AM 發表

共慘黨屠殺多少 中華人民共和囯人都跟香港人無關。

但侵略香港、殖民香港就跟港人有關。

中華人民共和囯人污染香港亦跟 港人有關

你地返曬大陸,港人就理得你死!
香港回歸中國台灣亦快了!

咁係你沒法改變的現實!!
已注定你一世甚至你個孫一世都係要俾中共統治㗎啦!

你嘅一生注定就係咁失敗!
你又無能力改變又無可奈何
你因為咁好唔開心咩??

與其日日受折磨向人發牢騷…
生不如死…又無膽面對解放軍

日日縮在鍵盤背后散發負能量
拖累後生惹人討厭煩不勝煩…

勸你不如…了此殘生早登極樂
唔好苟且偷生啦早作了斷吧!
儘快結束痛苦好過日日挨苦啦
係咪?

咩嘢叫人民幣?

係'習大洋'呀!

真理報無真理
人民幣無人民

戰敗國竟敢對戰勝國無禮。

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-15 11:37 PM 發表

低端人口不能用 “ 我的國” ,“自己的國家” 這類 描述。

正如,一條狗生活在農場,不能對另一條狗  說 “我的農場 。。。”, 因୫ ...
講得冇錯,你係唔可以講「我的國」,但我哋可以,因為我哋嘅身份證上寫住「中華人民共和國香港特別行政區」。使唔使俾張圖你睇下?

引用:

比人屌化未

引用:
原帖由 alexbenhk 於 2018-4-1 11:54 AM 發表

比人屌化未
我連屌佢既興趣都無

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]