• 瀏覽: 18,673
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+8
泛民就係咁㗎啦
同呢度某 D 版友一樣,黑名單你當睇你唔到。
引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-15 08:31 PM 發表

毛孟靜於淺水灣道的寓所「車房變住宅」惹僭建疑雲,遭各界大肆抨擊,但毛婆口口聲聲死撐自己無違法,仲厚顏指摘其他人有意抹黑。但據《東方日報》消息指,屋宇署早於2010年便曾發信勸喻業主「盡快還原」, ...

奸邪妖獸即是奸邪妖獸。

還原就當冇事發生過,咁司長照辦囖。

毛閪簡直當屋宇署係廢物,身為已完目無法紀。

假博士果然高人一等,有道德高地

犯民一貫作風

毛婆無恥

假博士幾時upload 返啲學歷?
澄清咗學歷先講人啦

引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-15 08:31 PM 發表

毛孟靜於淺水灣道的寓所「車房變住宅」惹僭建疑雲,遭各界大肆抨擊,但毛婆口口聲聲死撐自己無違法,仲厚顏指摘其他人有意抹黑。但據《東方日報》消息指,屋宇署早於2010年便曾發信勸喻業主「盡快還原」,惟毛婆8 ...
佢有無申請按揭樓宇貸款⋯⋯⋯

引用:

毛孟靜於淺水灣道的寓所「車房變住宅」惹僭建疑雲,遭各界大肆抨擊,但毛婆口口聲聲死撐自己無違法,仲厚顏指摘其他人有意抹黑。但據《東方日報》消息指,屋宇署早於2010年便曾發信勸喻業主「盡快還原」, ...
毛掹淨都好慘嫁,個私家炮房原本有人知,冇人會理,比班蠢過隻豬既隊友哄一哄,而家又要,,,,,,,,

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-1-15 08:48 PM 發表
泛民就係咁㗎啦
同呢度某 D 版友一樣,黑名單你當睇你唔到。

冇錯,香討新聞版應該取消黑名單制度

又唔洗嘅,佢睇唔到你嘅留這遮,但係其他睇到嘛。
黑名單咗人哋,又睇唔到、又回唔到,但係又俾人笑喎,幾得意呀。
引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-17 01:47 AM 發表

冇錯,香討新聞版應該取消黑名單制度

提示: 違規內容已被屏蔽
有錢大哂?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]