• 瀏覽: 6,936
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 beny10000 於 2018-1-13 11:07 PM 發表
成日話吊打乜乜好克人憎
"吊打"這個形容詞很不文明...

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-14 12:54 AM 發表

7787997 7787998 7787999 7788000

華為fans,點睇呀,
華為響度道德綁架。
有乜問題?我愛國同用華為有乜衝突,而家我用緊mate10入門版,4千幾,指模認證快過爽過samsung s8,你以為揸住部remote出街好有型?

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-14 01:01 AM 發表

華X仲經常用“拳打三叔腳踢生果”去做新聞
宣傳手法還是有待改進...

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-14 01:06 AM 發表

咁人地用小米又愛唔愛國? 一定要用華為先愛國?
一些人邏輯係有問題.
為什麼用一間私人公司產品會同愛國扯上關係呢?

如果我買李+X起既樓, 咁我咪好愛國愛港 ?
"住李+X樓既人, 一定不是漢奸.." < 呢個邏輯係咪好膚淺?

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-14 01:11 AM 發表

就憑個the best phone廣告,就知華為狂妄自囂,目中無人。
其他對手廣告通常係以 "用家體驗" 作宣傳的.. 消費者看得較舒服...
THE BEST定義每個人唔同, 硬要話自己係最好, 太有壓迫感了.
賣花讚花香, 有邊個唔識呢?

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-14 12:30 AM 發表
我愛國,亦係華為fans
樓主,你無講愛黨,正字不正確,洗頭鐵伺候.....

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2018-1-14 01:20 AM 發表

用生果牌手機, 都可以是愛國喔, 裡面有不少華X專利, 而且又在偉大祖國組裝.
養活以百萬計員工.

用支付佬/淘佬可以是不愛國的, 這公司賺東方的錢, 在西方派息...

可見, 以使用私人機構的產品來斷定是否愛國... 是難以定界的.

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2018-1-14 01:20 AM 發表

樓主咪之前嗰個三星die hard fans,冇人理佢就用第二個身份狂插華為。

引用:
原帖由 7出國際 於 2018-1-14 01:25 AM 發表

用生果牌手機, 都可以是愛國喔, 裡面有不少華X專利, 而且又在偉大祖國組裝.
養活以百萬計員工.
愛國,就一定要愛黨,缺ㄧ不可!!

正字不正確,西九洗頭鐵伺候!!

.

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-14 01:25 AM 發表

樓主咪之前嗰個三星die hard fans,冇人理佢就用第二個身份狂插華為。
係郭加,用生果/三叔/山寨機 ,都一定講愛郭愛黨 ,淨係愛郭係正字不正確,ㄧ定坐洗頭鐵,接受再教育!!!

.

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-14 01:00 AM 發表

去L到外國就變左best phone
7788016 7788017 7788018 7788019

華為既理論: 美國人愛國就選蘋果,對嗎?
唔知做乜9你要扮愛國,9588

其實你覺唔覺得自己好無9聊?人哋賣廣告,唔通話自己係最垃圾咩,好心唔好咁無9聊啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]