• 瀏覽: 10,766
  • 回覆: 41
  • 追帖: 3
+12
蔡英文這麼不得人心了嗎?蔡英文臉書留言幾則

附件

1.jpg(73.95 KB)

2.jpg(132.09 KB)

3.jpg(107.87 KB)

4.jpg(126.48 KB)

5.jpg(160.17 KB)

附件

7.jpg(226.84 KB)

8.jpg(169.92 KB)

9.jpg(158.81 KB)

10.jpg(181.55 KB)

看了下,傻瓜灣灣真是蠢得跟豬一樣。一而再再而三的被選票絕望卻依然天真。。。。

呆灣人話今次呢件又唔得,下次一定可以選個件掂既出嚟,再唔掂再選過,實會選到個掂既出嚟 ,總好過對岸連選都無得選,被中共當奴隸奴役着無得反抗

不斷來回試錯,萬一感動了上帝了呢?

rubbish 蔡英文

引用:
原帖由 烏咀 於 2018-1-13 11:26 PM 發表
呆灣人話今次呢件又唔得,下次一定可以選個件掂既出嚟,再唔掂再選過,實會選到個掂既出嚟 ,總好過對岸連選都無得選,被中共當奴隸奴役着無得反抗
你以為有得揀,其實係朱古力味的糞便,或者糞便味的朱古力。

引用:
原帖由 烏咀 於 2018-1-13 11:26 PM 發表
可惜要隔四年先至可以有選票響手,而且次次選親都係爛橙呢,響o個四年間,台灣人除非肯起義造反,否則就要忍受四年之苦。

引用:
原帖由 股海一沙鷗 於 2018-1-14 01:15 AM 發表

你以為有得揀,其實係朱古力味的糞便,或者糞便味的朱古力。
照睇下次選腫桶癩稱得較熱,
事必要揀,你估佢係邊樣呢?
一句講晒………難為了呆蛙!

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-1-13 11:39 PM 發表
上帝要其滅亡,必先使其瘋狂!

引用:
原帖由 Uhu123 於 2018-1-14 02:26 AM 發表

照睇下次選腫桶癩稱得較熱,
事必要揀,你估佢係邊樣呢?
一句講晒………難為了呆蛙!
好不好很很難說,只希望下次站在選舉台上的不是騙子VS騙子就足矣

引用:
原帖由 擋中央 於 2018-1-14 10:54 AM 發表

好不好很很難說,只希望下次站在選舉台上的不是騙子VS騙子就足矣
朱古力味的糞便及有糞便味的朱古都唔係好野,所以我說:難為了呆蛙!
(想佢地唔係騙子?難矣!)

引用:

引用:
原帖由 擋中央 於 2018-1-14 10:54 AM 發表

賴清德

引用:
原帖由 Uhu123 於 2018-1-14 11:03 AM 發表

朱古力味的糞便及有糞便味的朱古都唔係好野,所以我說:難為了呆蛙!
(想佢地唔係騙子?難矣!)
民主制度可以把不作為的領導趕落台,但真如師兄所講,再給你選的只是朱古力味的糞便及有糞便味的朱古力,人民可以點

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]