• 瀏覽: 14,150
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 123kenny456 於 2018-1-18 02:47 PM 發表

一旦被反潛導彈擊中又可說是故意被你擊中,看看我的鋼板多麼堅硬!
你的導彈穿透力多麼不堪。
一句說完,公我贏、字你輸。
一語中的!

發現左又如何?點解要上水投降?重要掛埋國旗!講唔通

引用:
原帖由 棧道 於 2018-1-18 10:57 PM 發表
係被發現定想佢發現係兩回事

就算真係發現左都唔洗上水面wo

引用:
原帖由 棧道 於 2018-1-18 10:57 PM 發表
在戰時,潛艦被發現要想唔被擊沉,上浮投降幾乎係唯一機會!
浮上水仲要掛國旗,係令人覺得不可思議!

引用:
原帖由 棧道 於 2018-1-18 11:09 PM 發表
就算真係發現左都唔洗上水面wo
俾人追佐成日,擺脫唔到,上浮認輸先解脫到!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 11:15 PM 發表

就算潛入12海里,日本仔真係敢射爆中國?
再講,追追逐逐,何謂擺脫唔到,過少少已經係中國領海,要堅打近海戰,戰機15分鐘內一定到!

引用:
原帖由 棧道 於 2018-1-18 11:44 PM 發表

再講,追追逐逐,何謂擺脫唔到,過少少已經係中國領海,要堅打近海戰,戰機15分鐘內一定到!
潛艇在海底被擊沉,真是可以不知是誰所做的。

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-1-19 12:10 AM 發表

潛艇在海底被擊沉,真是可以不知是誰所做的。
以你咁講,潛艇射水面艦一樣不知是誰所做的

引用:
原帖由 棧道 於 2018-1-18 11:44 PM 發表

唔知潛入12海里日本仔是否會射爆中國潛艦.
若擺脫到何來俾日本人影相?仲係近距離影,在戰時咁近距離隻潛艦已死定! 件事奇怪在過佐一日點解在中國近海仍然未能有效施行反跟蹤?!中國嘅防空能力如此不墈?!

引用:
原帖由 kenobi 於 2018-1-16 09:42 AM 發表

除了冷戰時代蘇聯幾次在波羅的海被迫上浮,
倒真的沒有多少潛艇在與對家對峙,被人跟蹤時上浮的個案

人家已跟你一段時間,早錄下聲紋,你一上浮就代表幫人確定錄下的聲紋就是你
(以及同級潛艇的特徵)
是幫了 ...
聽到街口有人聲
後來有人開門入來
就表示 d 聲係這人發出
憑這邏輯建立的 data base 好準確呀

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-19 04:05 AM 發表

唔知潛入12海里日本仔是否會射爆中國潛艦.
若擺脫到何來俾日本人影相?仲係近距離影,在戰時咁近距離隻潛艦已死定! 件事奇怪在過佐一日點解在中國近海仍然未能有效施行反跟蹤?!中國嘅防空能力如此不墈?! ...
假如核潛艇唔想浮出水面
你用乜逼佢出來
M-16 ?
hahaha ....

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-18 11:15 PM 發表

唔可以潛航回基地 ?

引用:
原帖由 59804774 於 2018-1-19 08:08 AM 發表

日本狗毛話一早發現,迫上來
用乜逼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]