• 瀏覽: 33,791
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 mc168168 於 2018-1-13 08:03 AM 發表

你自己照吓鏡先,係咪黃皮膚,支那佬
反而我覺得支那認該理解為(低端)。試問日本人何常又唔喺中國人咩?只喺1000年前已經去咗嚟個島啫。日本姓嘅咩咩:山上,田中,石野.........唔通佢地嘅祖先真喺係石頭爆出嚟? 咪又喺班童男童女怕日後被秦王派兵追殺而禍及家人而改名改姓啫。

逼歐盟批適航證畀C919

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 10:12 AM 發表

香港人就算係黃皮膚都係亞洲裔英國人啦,黃皮膚就係Chink?
英國認左你未?我係香港人。。。未聽過大英帝國要收我,如果拎一本人地唔認既護照,就唔好提,俾人笑,唔係中國人笑你,係英國人

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-1-13 10:37 AM 發表
法國咪就係二戰投降由頭降到尾既廢物國家
法國係一個值得所有中國人尊敬既國家,如果當年唔係有法軍攻陷北京城,而家中國人都還係扎辮的清奴

引用:
原帖由 lammankane 於 2018-1-13 11:04 AM 發表

英國認左你未?我係香港人。。。未聽過大英帝國要收我,如果拎一本人地唔認既護照,就唔好提,俾人笑,唔係中國人笑你,係英國人
只要持有係英女王陛下Her Majesty名下簽發既護照都係英國人咯

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 11:06 AM 發表

法國係一個值得所有中國人尊敬既國家,如果當年唔係有法軍攻陷北京城,而家中國人都還係扎辮的清奴
你係咪弱智?

引用:
原帖由 goldback123 於 2018-1-13 10:51 AM 發表

點解香港人會俾人洗腦到呢個程度……
香咩港人呢?一條爛廢柴就想代表HK?
你既思想都要改造

引用:
原帖由 lammankane 於 2018-1-13 11:04 AM 發表

一睇就知佢d留言係專登刺激你地啦!
覆黎托咩?

純種高等白人來做乞兒嗎

睇埋呢後新聞再講

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-1-13 11:13 AM 發表

你係咪弱智?
我講得有錯嗎?當年唔係靠法軍擊退清兵,而家中國人還要對清賊外族俯首稱臣,中國人反轉牛肚就係屎,連多謝都無句啊
我真係睇唔過眼中國人忘恩負義先出聲咋

中國人要自強,就算再來八國聯軍都唔怕

早應反客為主

法國無用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]