• 瀏覽: 101,893
  • 回覆: 730
  • 追帖: 17
+12
85歲阿伯,你估黃飛鴻,石堅,關德興咩?人地隨時被風吹都覺得痛啦,重要被人踢。

引用:
原帖由 碌七仔 於 2018-1-12 06:15 PM 發表

你不知現在點樣發生,就推斷佢有妄想症?
呢種人我見好多 無論發生乜嘢事 佢都會覺得被人迫害
唔好再濫用你寶貴嘅同情心

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-1-12 10:45 AM 發表
上面幾個話個女人既人正含家剷, 唔會代自己入人地立場諗, 道歉咁多次仲想點? 係個老野小事化大先真, 個女人係地鐵已經比班西人剷, 依家又比你地剷, 依家世界上好人真係無幾多個, 我睇你班仆街, 都係同地鐵上面D撚樣一 ...
不如了解咗件事先再討論啦,而家個阿伯有冇還手都唔肯定。呢個女人係值得同情但都唔代表佢啱哂架

引用:
原帖由 domybest_04 於 2018-1-12 10:36 AM 發表
1. 告老翁毆打他人
2. 告自閉兒童阿媽, 疏忽照顧兒童
同意~
個女人要搞大件事~
錦未兩人一樣一條罪

一早都話明知隻狗會咬人唔帶口罩都拖實la任佢亂嚟

黃媽媽 壓力好大,包容佢啦。

引用:
原帖由 fn20172017 於 2018-1-12 10:57 AM 發表
奇怪, 真正係現場, 車上面既人都幫呀伯唔知代表佐D咩, 反而靜睇報導就道德撚上身既POST真係睇到眼突, 你真係認為自己有正確理解曬成件事而作出正確既批評?
根本就係各執一詞
唔係現場,睇完報導食下花生就算啦。有d人就懶係認真同正義

一陣蝗蟲味

在片中,個女人猛用粗口狂罵其他人,其他乘客.
仲話自己道歉左7,8次,
猛扮受害者.....

痴線仔打人仲咁惡, 真係自閉大晒咩

一單苦命婦遇著老弱伯伯的羅生門事件BTW人與人之間越來越冷莫龍的傳人講d考道禮道唔知去哂邊

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-1-12 10:45 AM 發表
上面幾個話個女人既人正含家剷, 唔會代自己入人地立場諗, 道歉咁多次仲想點? 係個老野小事化大先真, 個女人係地鐵已經比班西人剷, 依家又比你地剷, 依家世界上好人真係無幾多個, 我睇你班仆街, 都係同地鐵上面D撚樣一 ...
咁鐘意引用,你唔引用俾個自閉童踢嗰個係你老豆,係你老母,係你條女,或者係你個仔,講得咁巴閉,生個有問題嘅小朋友,自己就睇好啲,唔好攪到其他人,將所以責任都話係人哋錯,佢個自閉童踢到我,我唔會打佢,我會打佢老母,無啲家教。

2母子都有病

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]