• 瀏覽: 101,894
  • 回覆: 730
  • 追帖: 17
+12
個女人有精神病要入院 個阿伯打細路又唔岩 兩個都有問題

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-1-16 02:08 PM 發表

大家都唔係現場的話,真的無人能評理
究竟婦人無理發顛還是呀伯態度欠佳在先?
如果婦人無故發顛,錯既唔係婦人,係身邊既人無送佢醫治。
但阿伯惡言相向在先,咁錯既就係呀伯未能體諒婦人兒子異常行為。
施主: 有病早啲醫,記得準時食藥,早啲做番個正常人啦。

真係當自閉仔大晒..

引用:
原帖由 朱朱手 於 2018-1-16 03:22 PM 發表

施主: 有病早啲醫,記得準時食藥,早啲做番個正常人啦。
大家咁話啦,我又唔識個婦人,只係同係為人父母,有時情願自己比人蝦唔出聲當小件事。但仔女比蝦,點都要企出來。我唔係話自閉大曬,踢呀伯無錯。問題係當時呀伯作左乜野反應先係關鍵。不過算,再講落去都無結果,我都係一時睇唔過睇。
我去番地產版傾炒樓好過。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-1-16 04:03 PM 發表

大家咁話啦,我又唔識個婦人,只係同係為人父母,有時情願自己比人蝦唔出聲當小件事。但仔女比蝦,點都要企出來。我唔係話自閉大曬,踢呀伯無錯。問題係當時呀伯作左乜野反應先係關鍵。不過算,再講落去都無結 ...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-1-12 09:02 AM 發表
建議這婦人都去精神病院check 吓!
社會支援唔夠, 這個媽媽應該都好辛苦

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2018-1-12 05:54 PM 發表
其實個女人想點?
想拉個老伯坐監?
佢係有啲問題

引用:
原帖由 A1899 於 2018-1-16 04:11 PM 發表

你係唔係想討論縮表先? 你係唔係炒開樓? 我唔想好似其他師兄咁,講反話都分唔到既,就無謂傾。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-1-16 04:24 PM 發表

你係唔係想討論縮表先? 你係唔係炒開樓? 我唔想好似其他師兄咁,講反話都分唔到既,就無謂傾。
不學無術

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-1-16 04:24 PM 發表

唔玩lu

引用:
原帖由 A1899 於 2018-1-16 04:32 PM 發表

不學無術
依個世界好多人自己唔識,被人捉住講多句就話人唔識野,轉頭就走。理得佢地咁多仲得掂。

我只知結果,到頭來有樓收租都是我。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]