• 瀏覽: 36,523
  • 回覆: 315
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 superfight 於 2018-1-12 10:03 AM 發表

佢只是不斷copy & paste , 每個關於大陸既post 佢就會將佢這幾個post 不斷貼,打字都懶,可能只分到一毛
仲吾止呢度,其他forum都見,回復永遠一樣,都系copy and paste幾個,呢份工真好做,佢好相信,一個大話講一百次一千次就變真

柒毛又衝出來話人家有權選擇用支附寶或信用咭  龍門任鳩佢搬

馬能~!!

乜大老闆要自己埋單咩,十成,4叔出街會不會自己比錢🤔

馬雲應用公司信用卡....有積分優惠及打折............

碌卡儲分換禮物

引用:
原帖由 nelsonhui909 於 2018-1-12 10:56 AM 發表

大陸高級餐店酒吧、想要支付寶找數、都係由侍應服務你、吾使行出門口櫃台。所以吾關事
即係佢幫襯呢間未夠高級?

人地點比錢關你Q事咩

引用:
原帖由 maggie1610 於 2018-1-12 10:58 AM 發表
可能佢係用公司卡呢
支付寶就要扣自己戶口d錢喎
費時攪claim掛?
公司卡就唔洗claim?豆泥公司腦細咩?

馬雲碌張黑卡,的確係方便
行行下睇中飛機大炮都買到

李嘉誠都冇住在堆填區去享受心曠神怡的空氣 

用支付寶話要出去櫃台俾錢果d人,即係未用過支付寶啦

引用:
原帖由 songsong17 於 2018-1-12 10:05 AM 發表

中國都可以用信用咭,淘寶都可以用八達通,外國又開始支持支付寶比錢,大家方向共融互通令世界更進步,多一個選擇點都有好處,係d 港獨白痴玻璃心發作,咩都盲反左先
都係人民幣假鈔太多
用支付佬安全少少啫

引用:
原帖由 初出熱身 於 2018-1-12 12:17 PM 發表
用支付寶話要出去櫃台俾錢果d人,即係未用過支付寶啦
四月開始真係要,因為靜態掃碼限每日$500, 消費多d真係要去櫃位部機嘟,不過馬生可能會有人抬部機過黎同佢嘟。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]