• 瀏覽: 41,780
  • 回覆: 283
  • 追帖: 2
+3
呢班咁既十九社工、有正經野吾做、成日走去反政府、搞政治呃錢!依家知衰嗱!快D糾正歪風、做番一個稱職既北斗星啦……好過某D衰左又吾認、仲要系面書寫到自己好心疼既仆街!一個鮮蹦活跳既細路仔死得好慘、淨系識自己塗脂抹粉、你對得住個小妹妹咩?

引用:
原帖由 愛國愛港007 於 2018-1-11 10:18 PM 發表

今日係藍田地鐵站, 見到一個小學女生穿短衫短褲, 係度係咁震, 唔知係咸定傷風....又冇人理佢, 咁我係大叔又唔好意思問佢, 怕嚇親佢~~ 之後係油塘出, 佢又唔上北角車, 係月台唔知做乜~~
師兄 ,咁嘅情況報得警啦!明顯係父母疏忽照顧!

呢期興虐兒!

引用:
原帖由 garykyl 於 2018-1-11 10:35 PM 發表
小臨臨事件有一班人鬧別人不事先做野.
好啦,現在吸取教訓去亡羊補牢了,班人又出來鬧,想人家點呀?
藍毛唔靠踩人話人去證明人下有人
就無存在感㗎喇

班廢柴社工之前一味搞政治,又要求多多,而家臨臨事件爆出黎先識得做自己應該做既事

引用:
原帖由 人若流水 於 2018-1-11 10:42 PM 發表
呢班咁既十九社工、有正經野吾做、成日走去反政府、搞政治呃錢!依家知衰嗱!快D糾正歪風、做番一個稱職既北斗星啦……好過某D衰左又吾認、仲要系面&# ...
咪係
成班死藍毛淨識抽死人水

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018/1/11 06:47 PM 發表
社工知道大禍臨頭, 平時唔做嘢, 做嘢就去遊行反政府,反人類。?
已經準備大禍臨頭就馬上做事補鑊。?

過-排就故態復盟

點解香港咁多人渣父母

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-1-11 06:51 PM 發表
未死⋯直得包容?smile_34:就咁辦啦呢單
咁係唔係應該先包容班廢柴社工,平時剩係識反反反,定炒曬佢地?

引用:
原帖由 Iris26 於 2018-1-11 07:25 PM 發表
可能 繼續有嚟...
其實不嬲都有,只係班社工唔做野姐

D社工見出事先會緊張咁去查, 成日都係咁

又唔帶袋!

仲有多少小孩處於水深火熱之中呢?
個個都走去關心流浪貓狗,夠竟有多少會關心其他人呢?

引用:
原帖由 HUGOTSE9470 於 2018-1-11 09:53 PM 發表
社工做到嘢
係突然間做番野

引用:
原帖由 alan280204 於 2018-1-11 10:51 PM 發表

其實不嬲都有,只係班社工唔做野姐
D社工好七忙,日日要籌備抗議示威遊行。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]