• 瀏覽: 40,803
  • 回覆: 292
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-1-12 12:08 AM 發表
飛機打到成地都係!清潔呀嬸又要好忙😅😅😅
辛苦曬伯友,記得用1:99喎

引用:
原帖由 vikki26 於 2018-1-12 01:22 AM 發表

你咁清楚伯母是否清潔呀嬸
佢自己就係清潔呀嬸

真係唔知D人乜心態,釣魚台以前比日本人霸左,台灣政府真是無能力拎返,就算有能力,都會比美國㩒住,而家,中國政府有能力攞返,乜唔係好事嗎?
點解D人仲要潑冷水?唔通要回到無尊嚴的日佔時期好?
不如不要一尾反中,思考問題不可以以大局著想嗎?

海監係日常巡邏,海軍係發現有外國船非法進入才出動?

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2018-1-12 11:51 AM 發表
真係唔知D人乜心態,釣魚台以前比日本人霸左,台灣政府真是無能力拎返,就算有能力,都會比美國㩒住,而家,中國政府有能力攞返,乜唔係好事嗎?
不 ...
他們不承認是中國人。 就算身上流的是中華的血。 為咗反政府,為咗推翻共產黨,為咗一些所謂理想,反對一切國家有利的事。 甚至有些是收了政黨的錢,收了外國政府的錢去為反而反。這些人很可悲。 無家無國。 眼中只有短暫利益。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2018-1-12 11:51 發表
不 ...
你要企喺香討啲收咗錢嘅漢奸角度諗嘢, 就知道佢地點解會咁樣講.

引用:
原帖由 ^大長根^ 於 2018-1-12 12:46 AM 發表

又唔使勞煩清潔呀嬸,你奶干淨佢都一樣唧
佢同日笨狗一樣,習慣左"奶"野,goodboy一隻

個島都係唔要得炸左佢算吧

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2018-1-12 11:51 AM 發表
不 ...
弱智無葯醫,佢地都唔想,你惟有可以同情佢地,可憐佢地,但同佢地講道理就無用了,你講乜都係對牛彈琴

中共其實都幾高招, 一開始冇將級別提到最高, 只係一般警力巡邏, 美日冇得大造文章, 經過多年麻痺, 依家終於提升到軍方層面, 正正式式話俾日本仔知, 鄧小平所講智慧解決係點解

支持阿爺做嘢

日本是中共的主子,奴隸不會侵犯主子的。

中國軍艦去釣魚島只是第二步,期望再下一步在釣魚島填海造地起機場。

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-1-12 12:09 PM 發表

你要企喺香討啲收咗錢嘅漢奸角度諗嘢, 就知道佢地點解會咁樣講.
可能果啲人種同個漢字無關係呢?

搵無人潛艇日日伸支鏡出黎又幾好玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]