• 瀏覽: 40,806
  • 回覆: 292
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-1-12 09:37 PM 發表

你見過公屋有二千呎?
咁即係你憎人富貴厭人窮,你自卑,你人格低下,

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-1-12 09:40 PM 發表

冇憎,不過現實係咁,香港愛國一樣講代價
你講嘅嘢係反映你嘅價值觀,不過你唔自知唧。

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-1-12 09:46 PM 發表

同維穩費比軍費大,西環有近萬人係香港活動,你應該明白點做先係,而且低端愛國從來無好處,就等於慈母多敗兒一樣

我做幾十年國際貿易,個個月飛不同國家,以我所接觸咁多人,我敢講,如果唔係共產黨用呢d高壓手法 ...
講波嘅人一定叻過踢波嘅人,所以你係啱嘅。

引用:
原帖由 head2010 於 2018-1-11 06:44 PM 發表
連解放軍都出動,不是已經有海警船巡邏嗎?
就來二炮宣佈釣魚台用來試火箭炮。

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-1-12 09:51 PM 發表

我唔知你今年幾大,不過想話你知一樣野,我初初接觸西環的部長級人士,好驚訝佢地幾睇唔起低端愛國人士(咩都只叫好個d)
你接觸嘅人代表中國及中華幾仟年歴史及文化,令到你唔認係中國人?

下次是遼寧號

引用:
原帖由 danelee 於 2018-1-12 11:56 AM 發表

他們不承認是中國人。 就算身上流的是中華的血。 為咗反政府,為咗推翻共產黨,為咗一些所謂理想,反對一切國家有利的事。 甚至有些是收了政黨的錢,收了外國政府的錢去為反而反。這些人很可悲 ...
呢D叫走狗

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-1-12 06:23 PM 發表

你睇多幾百年,睇下幾時係中國的
你是一個裝睡的人,甚樣也叫不醒的

釣魚台  其實幾好用! 用來圈死美國同日本   如果美國佬 鳩撚使  旭北韓     中國有權宣佈 日本侵入中國領土釣魚台    (因2戰日本侵略全亞洲 吾難揾到論點)  開波打7日本   睇下美國佬有咩資源同時介入2場 代理大戰   重要係亞洲區!    1戰踢美國出亞洲  太平洋 吾係白人架地頭  細路  你迷路了!   中國動用3個軍區 應該夠打  75萬現代化軍力 補給又近  美國可以動用幾多軍力 打大規模戰爭呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]