• 瀏覽: 51,583
  • 回覆: 597
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2018-1-11 12:57 PM 發表
雖然好憎泛民
但事情到此又駁唔到陳淑莊
陳淑莊在佔中犯法⋯上手律政C唔做嘢⋯現在新任律政C比佢咬住唔放⋯真諷刺

呢位鄭大媽好心快辭職下台啦!仲貪戀權位丟盡全香港市民嘅架!

引用:
原帖由 奧泥 於 2018-1-11 03:26 PM 發表

陳淑莊在佔中犯法⋯上手律政C唔做嘢⋯現在新任律政C比佢咬住唔放⋯真諷刺
呢位新任律政司品格好有問題!民望超低!所以大把位比人入!再做落去肯定有排受靶!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 01:23 PM 發表

我贊成追番佢地未用既錢,但用左既錢係唔應該追討,因為佢地的確有做野,點可能追討呢?
做過咩野呀?飲飲食食,開房扑野囉…

攪政治的人真麻煩

咁叫駱應淦做劣政司囉,犯民恨咗好耐!

引用:
原帖由 奧泥 於 2018-1-11 03:26 PM 發表

古語云

對敵人仁慈
置自已絕路

發唔發覺陳淑莊呢排每次見報都係新衫。真係發咗達。

引用:
原帖由 yychan7777 於 2018-1-11 03:25 PM 發表

因為鄭司長知法犯法仲詐傻扮懵,罪加一等理應依法查辦!
留意番,我問題係:陳淑莊從何渠道得到呢份文件?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:50 PM 發表

因為呢位好忙既律政司份人工,我有份俾的
有冇1仙?!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:50 PM 發表

梁游未還d人工你都有份比,你有無幫手追討

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:40 PM 發表
行政長官林鄭月娥出席答問會,被議員追問律政司司長鄭若驊僭建事項。公民黨陳淑莊出示銀行按揭文件,指文件沒有列出鄭若驊物業有地庫,而鄭若驊在文件上簽名作實,或有機會觸犯香港法例盜竊罪條例,即以欺騙手段騙取 ...
你教律政司你野?

引用:

咁多泛民議員不事生產又有俾人DQ左佢地除左人工仲呃左幾百萬, 你有時間快D 去追番D 錢先

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 01:23 PM 發表

我贊成追番佢地未用既錢,但用左既錢係唔應該追討,因為佢地的確有做野,點可能追討呢?
如果用左既錢就唔追, 除左你咁弱智會報告話未用, 仲有邊個會?

有錢人個個都僭建架喇。唔信既話,搵人去查下李富豪先喇,包有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]