• 瀏覽: 164,077
  • 回覆: 698
  • 追帖: 15
+17
大把女想要做新聞 ,食女都唔少囉!

引用:
原帖由 夏目貴志 於 2018-1-12 08:33 AM 發表

所以我咪帶出 好多所謂信佛
晒氣 貪污 強姦 食肉 假和尚 乜都有
fuck就識 信咩佛
難道咁又有問題

條傻仔咩叫 侮辱 都未識分
打個 比喻
有條友成日話自己好人
我話佢 好淫就有佢份
難道 我又 侮辱 緊好人?

唉 算 ...
算了,原諒他吧!層次不同!

各位師兄要留意,今次大埔多次男和尚和女尼姑不斷結婚、離婚,是由同一位女警💩負責做證婚人,大嶼山寶蓮禪寺前男主持配合參與!
事後.....
1⃣️大埔女警💩,提早退休潛水走人,潛逃英國!😡😱
2⃣️大嶼山寶蓮禪寺前男主持,亦同一時間潛逃走人!😡😱

香港正苦、警💩完全不聞不問不理??

相信,是涉及香港正苦和警💩的貪汚集團在背後參與和操控!

可以看到,香港在變化低落中

引用:
原帖由 trespasser42 於 2018-1-12 08:58 AM 發表

唔係我理解低,係你度德操收低呀
操守呀 道德呀 傻仔
話時話 你係咪小學雞 幾年班
乖啦  哥哥帶你買糖糖啦
唔好係度 狗吠

又一啲轉移視線既大陸新聞

有一年睇TVB台慶, 抽鎖匙開車門時, 曾正矮對住尿碧兒嗒晒糖咁, 同時對住另一個年長既女藝員就黑口黑面.  一副狼相.  
佢有一個唔知乜野葯油廣告, 廣告裡面佢關心一個女長者. 睇見果個廣告就反胃.

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2018-1-12 11:17 AM 發表

各位師兄要留意,今次大埔多次男和尚和女尼姑不斷結婚、離婚,是由同一位女警💩負責做證婚人,大嶼山寶蓮禪寺前男主持配合參與!
事後.....
1⃣️大埔女警💩 ...
有個佛字 俾個傻仔屌
難怪  志偉哥都話信佛

引用:
原帖由 trespasser42 於 2018-1-11 09:33 PM 發表

你夠膽講呢句說話無侮辱佛門?
你可試下開個新post搵人評下理
我 意思明確譴責 佢唔係真正信佛
有個佛字就唔得 就叫 侮辱?
而我冇動機講佛 皆因係志偉哥自己話信佛
你唔明 曲解意思 咁就叫 侮辱宗教
侮辱佛
咁你同志偉哥有咩分別
難道志偉都話自己信佛

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2018-1-12 08:12 AM 發表

所以話蕭生高招!
淫曽一帶瑛姐去星加坡報警,佢即死,即被捕和協助調查!
藍小姐在新加坡遇害時有一班兄弟在門外做「聽眾」,她還被矮仔逼她講:「好勁」、「好大力」;這幾個人如果有良知的應該挺身而出作證,將矮仔繩之以法。

引用:
原帖由 keke009 於 2018-1-12 11:21 AM 發表
有一年睇TVB台慶, 抽鎖匙開車門時, 曾正矮對住尿碧兒嗒晒糖咁, 同時對住另一個年長既女藝員就黑口黑面. 𨸹@副狼相. ?
佢有一個唔知乜野葯油廣告, 廣告裡面佢關心一個女長者. 睇見果個廣告就反胃.
矮仔令人作嘔🤮

引用:
原帖由 夏目貴志 於 2018-1-12 11:26 AM 發表

我 意思明確譴責 佢唔係真正信佛
有個佛字就唔得 就叫 侮辱?
而我冇動機講佛 皆因係志偉哥自己話信佛
你唔明 曲解意思 咁就叫 侮辱宗教
侮辱佛
咁你同志偉哥有咩分別
難道志偉都話自己信佛
好呀 你大我呀 你去宗教版討論下我係咪 侮辱 宗教囉 你質疑 緊係你開版討論啦 傻仔
記得唔好老吹  貼晒圖呀
吹完 記得係度交代返
柒碌
字都未識呀你 甚麽 憎道 度德  操收 屌你咩 未食藥行撚開啦
學人講宗教 訓覺有你份

引用:
原帖由 trespasser42 於 2018-1-11 09:33 PM 發表

你夠膽講呢句說話無侮辱佛門?
你可試下開個新post搵人評下理
好呀 你大我呀 你去宗教版討論下我係咪 侮辱 宗教囉 你質疑 緊係你開版討論啦 傻仔
記得唔好老吹  貼晒圖呀
吹完 記得係度交代返
柒碌
字都未識呀你 甚麽 憎道 度德  操收 屌你咩 未食藥行撚開啦
學人講宗教 訓覺有你份

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2018-1-12 11:17 AM 發表

事後.....
1⃣️大埔女警💩 ...
個傻仔佛祖代言人話 志偉信佛不可被屌
屌柒志偉信佛 係 侮辱宗教
會落 阿鼻地獄嫁

志偉哥信佛嫁 你地屌佢 即 侮辱 佛祖
你地含得撚

婑仔收×啦,叻就唔會早幾年比獸性揾人出手搞到變豬人啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]