• 瀏覽: 26,505
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
最強大腦,頭一至三都ok好睇,但第四開始水哥比踢出局就被人發現有造馬之疑,真既地方係同外國隊鬥時,只要睇過同日笨隊鬥就會見到國家隊慘敗時你地就會知這是真的

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-14 01:45 AM 發表

如果你有睇過最強大腦,你會收返你所講既嘢,每一個比賽,博士都會介紹參賽者用乜方法完成任務...有啲任務,看似艱難,但經博士介紹完後,原來難度分唔係咁高而唔畀入圍。
咁你可以話做假啫, ...
數字係好簡單 0-9 唔會有錯,但人面識別,好多電腦都未做得準,仲要咁遠

唔係「特異功能」就係騙徒

引用:
原帖由 launch_date 於 2018-1-14 01:27 PM 發表

數字係好簡單 0-9 唔會有錯,但人面識別,好多電腦都未做得準,仲要咁遠

唔係「特異功能」就係騙徒
肯定你冇睇過最強大腦

黃屍好多都自稱弱智,基本吾會睇益智節目,如果變聰明就冇藉口犯法。

我以前都只以自己所知來判斷事物 我自己覺得不可能就是假,但其實世界上真的有很多有本領的人
曾經以為過目不忘是不可能假的(因為自己不能) 但其實有人記憶力超強 可以做到, 以為閉氣絕不可能超過5分鐘只有神才能夠(事實上世上有人閉氣7,8分鐘以) 
其實世上能人不少 有眼力好(可以看到好遠好遠) 有聽力好的 自然也有腦力好的.
不應被自己的小見識所限

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-14 02:09 PM 發表

肯定你冇睇過最強大腦
Iphone人面解鎖最遠距離大概60cm,個靚妹距離起碼5米,相片尺寸我估得5cm,比人面再細十倍

即靚妹勁過Iphone幾十倍? 咁細張相,有遠視功能,都要張相夠清楚先做到?未計記憶力

⋯⋯

咁多密麻麻確實好難睇!

世界有神槍手亦有快槍手
甚至有廿歳仔就要食偉哥嘅黃絲政治打手

最假咪「黃台仰」囉

為反而反到咁
引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-1-10 02:57 PM 發表

呢的節目同歌唱比賽一樣,假到離譜,睇下笑下咪算9數啦,當真野?

個女仔係咪邊個高幹,定電視臺老世個親友呀

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-1-10 02:57 PM 發表

呢的節目同歌唱比賽一樣,假到離譜,睇下笑下咪算9數啦,當真野?
個女仔係咪邊個高幹,定電視臺老世個親友呀
如果佢唔係咁天真, 又點會信毒果

引用:
原帖由 全宇宙 於 2018-1-14 09:15 PM 發表
世界有神槍手亦有快槍手
甚至有廿歳仔就要食偉哥嘅黃絲政治打手
心血管衰退得太犀利, 要食左偉哥先有正常人一半

超憶症是病....大部分都會被影響生活,唔係咩好事

引用:
原帖由 擋中央 於 2018-1-11 09:32 AM 發表

系早兩季有個地道香港人去挑戰,班井蛙根本冇睇過里個節目,唔通高尚既香港人又走過去做假?
林建東, 數位定向好強
但佢係入面 都係較係中下水平
水哥 劉健 真係好撚屈機

神級

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]