• 瀏覽: 26,508
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 akski036300 於 2018-1-11 04:45 PM 發表
唔怪得大家陰謀論睇大陸

咁Q多野假  想人地尊重  就要做好自已本份 

而且之前咁Q多電視節目都被踢爆做假 

站於我角度  知下就算  唔會理佢假定真  亦唔會話人什麼井底之 ...
你最後嗰句真頂癮

做馬就真

呢d節目同歌唱真人show做向來媒做假

利害過周星池既!『天…眼通』
利害!係咁多

娛樂片

勁L過電腦,咁遠 iphone X 都認唔到啦

引用:
原帖由 四大軍區 於 2018-1-11 07:04 PM 發表

香港人嘅回覆低質無下限!
上一次新世界發展大中華區駐上海總經理黎我學校演講,到問答環節,同學問有無同大陸幹部去叫雞聯誼下,問題低質到同閣下一樣程度!
你應該開心,又少咗班競爭者。

引用:
原帖由 launch_date 於 2018-1-12 04:41 PM 發表

數字好易分辦,0-9 係人都分到,記憶力好就可以(當然記70000個已經係超人)

但樣貌根本唔容易分辦,仲要咁遠,電腦人面識別都做唔到,呢個距離 Iphone X 都認唔到,開唔到鎖啦

如果係真,絕對係特異功能
如果你有睇過最強大腦,你會收返你所講既嘢,每一個比賽,博士都會介紹參賽者用乜方法完成任務...有啲任務,看似艱難,但經博士介紹完後,原來難度分唔係咁高而唔畀入圍。
咁你可以話做假啫,但係可以同你講,入圍人選係要同其他國家比賽,所以冇得呃。

引用:
原帖由 darksilent 於 2018-1-13 11:06 AM 發表

天才係世上就好少,但井底之蛙香港就好多
香港嘅黃絲都可以上去,示範自己係無良心兼且無腦

正常黃絲都有近視眼,而佢視力比黃絲高,就不用戴眼鏡都睇到。

個男人咁似神探李先生

大陸人冇樣叻!最叻呃自己同胞!

引用:
原帖由 武涼深 於 2018-1-10 04:04 PM 發表
大6好多做假
所以先有後面同外國pk環節 就係為左塞住你呢類人既口

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-1-10 02:59 PM 發表
識黎有L用呀?做收銀認假銀紙?
解放軍表示超級有用

引用:
原帖由 中國香港001 於 2018-1-14 01:31 AM 發表

你應該開心,又少咗班競爭者。
開心系少左班人競爭,但吾開心繫香港嘅不幸!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]