• 瀏覽: 47,055
  • 回覆: 389
  • 追帖: 3
+11
恭喜樓主,你又有同智,幾時加入法輪功?你好有潛質!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-2-6 10:13 PM 發表

你們吾知道,你們還學人政治討論??
中共式民主:

中華人民共和國憲法
序 言
中國各族人民將繼續在中囯共產黨領導下,在馬克思列寧主義、毛澤東思想、鄧小平理論和“三個代表”重要思想指引下,堅 ...
其實你除左上網搵法輪大法D新聞來源,到底有冇自己嘅睇法呢?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-2-7 01:40 AM 發表
恭喜樓主,你又有同智,幾時加入法輪功?你好有潛質!

想不想研究三權分立,拉布,社會契約論,馬斯洛理論,政治學其他概念?

引用:
原帖由 貓男 :我又點樣拉布了?。。。冇實權,乜黨都係白説。

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-7 08:48 發表
想不想研究三權分立,拉布,社會契約論,馬斯洛理論,政治學其他概念?

引用:
原帖由 貓男 :我又點樣拉布了?。。。冇實權,乜黨都係白説。
拉布?我戒咗好耐啦。

[quote]原帖由 直線國國王 :唉,整天想著別人會來針對自己,
時刻提防……卻又到處挑釁,。。】
【轉載:http://www.discuss.com.hk/post.php?action=reply&fid=62&tid=26891972&repquote=474961865&extra=&page=62&repfloor=928 】

不要捏造事實,請提出證據去證明你所捏造的:良心之光網友在哪個帖子 和怎樣 挑釁任何人?

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-1-7 11:25 AM 發表
1.有網友如此留言:
【原帖由 40342 於 2018-1-5 發表 其只在此版潛水而已,但在另一版仍日日自問自答,沈醉於自我之中。】
2.何謂真正的政治討論?
首先,我認 ...
支持!!

提示: 違規內容已被屏蔽
人最大問題,就係吾知自己出左問題。

引用:
原帖由 食指 於 2018-2-15 發表
無論黃藍,新春之際,祝各位新年快樂
【轉載http://news.discuss.com.hk/post.php?action=reply&fid=106&tid=27249682&repquote=475399299&extra=page%3D1&page=1&repfloor=1】

。。。。。。。。。。

只是黃藍?
那麼,中立、持平的呢?

引用:
原帖由 良心之光 於 2018-2-16 09:13 AM 發表

【轉載http://news.discuss.com.hk/post.php?action=reply&fid=106&tid=27249682&repquote=475399299&extra=page=1&page=1&repfloor=1

。。。。。。。。。。

只是黃藍?
那麼,中立、持平的呢?
這個都要問嗎? 中立持平即有平常心, 有平常心便知人生本質苦, 所以高低起跌也能澹然看待, 那麼再祝他XXX惀快反而是小覷了別人的修為了

引用:
原帖由 直線國國王 :。。反而是小覷了別人的修為了

今年,你對香港,對中國有什麼願望?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]