註冊 登入

軍盲哭哭,台獨哭哭

軍盲哭哭,台獨哭哭 E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=1u8QeBJ7MVA

台灣前空軍中將李貴發
在接受鳳凰衛視時指出
若兩岸發生戰爭
島上海空軍基地的大型露天油庫
將是一片火海
完全無法抵制
因此根本不存在國軍反擊

獨派還是投降罷
以免連累台灣百姓進入香討影片區

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
無奈,無奈‥‥

回覆 引用 TOP

現代武器威力太大,傷亡會很慘重

回覆 引用 TOP

前中將回大陸搵食,有需要講大陸觀眾愛聽的話。

大陸拍好多抗日神劇,任人閙仲要繼續拍,只因大陸有太多腦殘,低端人口中意睇,有市場。

台灣前中將講得好唔好,真唔真唔重要。最重要係大陸低端人口啱聽。

熱門搜尋: 情侶戒指 韓國女裝 耳環 online shopping ring 西裝訂造 結婚對戒
引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-1-7 04:34 AM 發表

大陸拍好多抗日神劇,任人閙仲要繼續拍,只因大陸有太多腦殘,低端人口中意睇,有市場。

台灣前中將講得好唔好,真唔真唔重要。最重要係大陸低端人口啱聽。
尐山寨9仲咩成日都要自殘啫,仲要自殘埋自己喲老祖宗喎智商真係低端到貼晒地H!唔通依喲就係叫遺傳!

年紀大的從細就受一中教育,同高,低端無關係

回覆 引用 TOP

呆灣仔練定飲尿 ,準備打巷戰

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-1-7 04:30 AM 發表

音樂你又唔識 政治又唔曉 你識D乜

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-1-7 04:30 AM 發表

咁點解會去大陸揾食先。

引用:
原帖由 shrek2000hk 於 2018-1-7 09:58 AM 發表

咁點解會去大陸揾食先。
大陸13億人口,市場大。

香港劉德華,成龍不在香港搵食要去大陸,同樣道理係搵食,大陸市場大。

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-1-7 10:51 發表

大陸13億人口,市場大。

香港劉德華,成龍不在香港搵食要去大陸,同樣道理係搵食,大陸市場大。
稻草人真好打

不過你無法證明他在說謊
只是在含沙射影矣

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manlibbb 於 2018-1-7 09:55 AM 發表

音樂你又唔識 政治又唔曉 你識D乜
每個月準時打簿咫蓬

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 shrek2000hk 於 2018-1-7 09:58 AM 發表

咁點解會去大陸揾食先。
大陸市場大利潤驚人

熱門搜尋: 情侶戒指 韓國女裝 耳環 online shopping ring 西裝訂造

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大林林 於 2018-1-7 02:48 PM 發表

每個月準時打簿咫蓬
佢喱D食住阿公做皇帝就是佢這種人 唔好話嫌佢是低端人 係佢自己放棄自己

回覆 引用 TOP

54 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。