• 瀏覽: 24,812
  • 回覆: 236
+2
引用:
西藏精神領袖達賴喇嘛近日對西藏與北京的關係,釋出善意表態,他表示西藏不尋求脫離中國獨立,但希望有更好的發展,西藏人民並不反對中國,希望和中國在一起,還說過去的就讓他過去,必須著眼未來,只要中國政府同意,他願立即回到西藏。
http://www.chinatimes.com/newspapers/20171126001250-260302

是不是達賴看到了西藏人的民心背向
知道大勢已去
不如死後留個好名?

無論如何
這是個重磅消息
港獨台獨給狠狠的用狼牙棒打了

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-6 08:50 PM 發表
天下大勢,分久必合、合久必分

世上沒有萬年王朝, 以武力維持的政權總有亡國的一天。

中華人民共和囯亦不例外, 必定會亡國。

到時候再復建 象雄國 也不遲
中國亡不亡,沒有關係,我們共產貴族只做一代中國人,下一代係美國或英國人。
我們這一代努力揾錢,進貢將來下一代的祖國。
我們中共貴族是不會亡的。

又見到粒葡提子,酸人地移民。

樓下有人將龍門搬到去木星
試圖或者企圖混淆對獨派既打擊

其實達賴唔使咁急回西藏,已經達賴表現已經唔錯,只要保持這種態度到死,佢個嘅下一世如果同樣有這種表現估計還是有機會回西藏的。

簡單D講,下世啦。

除左原來嘅奴隸主利益集團,根本就無藏人聽佢支笛

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-1-6 08:30 PM 發表

http://www.chinatimes.com/newspapers/20171126001250-260302

是不是達賴看到了西藏人的民心背向
知道大勢已去
不如死後留個好名?

無論如何
這是個重磅消息
港獨台獨給狠狠的用狼牙棒打了
重磅過氣消息。過去10幾年佢都係咁講嘅。

神棍祈福黨的說話都信???
阿無賴當年係偷渡離開中國, 佢今日都可以偷渡返回西藏, 隱居在一個寺廟內度過餘生.

番來中國的坐監機會都唔俾

達賴想回到西藏住布達拉宮,不過中國政府肯定唔准

達賴住北京就可以

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-1-7 13:58 發表

中國亡不亡,沒有關係,我們共產貴族只做一代中國人,下一代係美國或英國人。
我們這一代努力揾錢,進貢將來下一代的祖國。
我們中共貴族是不會亡的。
問題係點解英美俾佢地入籍嘅?
係英美需要中國人定中國人想入英美?
如果中國人去了外國會變外國人,點解你地又叫佢地蝗蟲?

引用:
原帖由 貓男 於 2018-1-8 12:21 PM 發表

他自己都是出走別國,成為別國的蝗蟲, 你叫他如何回答你呢?

引用:
原帖由 貓男 於 2018-1-8 12:21 PM 發表

點解唔比?
中國人想係歐美。
蝗蟲好似係香港人叫喎。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]