• 瀏覽: 35,449
  • 回覆: 468
  • 追帖: 3
+43
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 地獄懷舊的留言 於 2018-1-5 06:55 PM 發表

依家佢係用警棍打途人 , 電視影得清清楚楚 ,  依家呢班警察先係真正嘅暴徒 , 揸住警棍亂咁打一班手無寸鐵嘅市民
途人?咁就打得唔啱lu!應該要判監三年才合理。

對沒同理心的假法…….深惡痛絕

事實當時既環境緊張又危險
危機已經瀕臨爆破邊緣

警方以經不停叫咪幾小時 ,呼籲市民離開
舉完黃旗 ,又舉紅旗 ,不下數十次
還會停留現場既人 ,係乜野居心 ?

假法完全不理當時環境對警察所造成既壓力
個人相信 ,這是假法精心策畫 ,釜底抽薪的伎倆

不需要法理 ,把朱sir成為代罪羔羊……曝露無遺
希望各打50之下 ,意欲平衡黃色壓力

但假法不要以為…..船過水無痕
市民看在眼裡 ,記在心裡

引用:
原帖由 zhangduan 於 2018-1-5 06:24 PM 發表

講吓你意見啦!當時環境差人要點樣才可以令暴民散去?
高見!冇人影先一棍棍藕落佢嘛!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2018-1-5 06:41 PM 發表

唔使誅!佢俾我激到青筋都現埋,嗰晚佢包咗十幾舖槓輸到亞媽都唔記認得咁款。
他是正宗口講反中國

實際也打大陸牌例的傻仔..

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-1-5 08:43 PM 發表

高見!冇人影先一棍棍藕落佢嘛!
果然高見!

但朱sir諗住人地美國警察毆到D暴徒血流披面又俾影埋相都冇事嘛!.點鬼知香港咁嘅啫

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-1-5 09:19 PM 發表

他是正宗口講反中國

實際也打大陸牌例的傻仔..
點止!仲要經常返福田打兼包小三呀!

黃絲比較喜歡褲襠裡的大棒

支持國際標準 十槍打暴徒

引用:
原帖由 zhangduan 於 2018-1-5 04:48 PM 發表
請來參與討論!
其實用警棍驅打暴徒已是最低武力,只要不重創暴徒便是,全世界任何國家也如是,為何獨是香港會視為刑事,丈八金剛摸不著頭腦也。
何來暴徒?

引用:
原帖由 zhangduan 於 2018-1-5 06:13 PM 發表

遲D連胡椒噴霧都唔俾用,怕有其中暴從患有哮喘發作面窒息.
警隊被廢了武功, 助長動亂, 可為解放軍開一條路。

引用:
原帖由 zhangduan 於 2018-1-5 10:12 PM 發表

果然高見!

但朱sir諗住人地美國警察毆到D暴徒血流披面又俾影埋相都冇事嘛!.點鬼知香港咁嘅啫
老友,散緊水,同衝擊警方防線係唔同。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-1-6 09:05 AM 發表

老友,散緊水,同衝擊警方防線係唔同。
大把散緊水既/冇反抗既/舉高手/訓哂落地既都照打,照用胡椒噴霧啦。
【你管】度好多,電視都播過。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]