• 瀏覽: 9,809
  • 回覆: 80
執法者動輒獲罪,犯法狂徒反而逍遙法外。

司法獨大無法無天,香港,只有解放軍接管一途可行

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-1-4 12:23 PM 發表

唔使, 炒晒班洋假髮就得啦....

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-1-4 12:23 PM 發表
冷靜 d !

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-1-4 12:28 發表

唔使, 炒晒班洋假髮就得啦....
炒?慿乜?基本法?

引用:
原帖由 cortet 於 2018-1-4 13:01 發表

冷靜 d !
都好冷靜,起碼冇上街。

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-1-4 13:23 發表

幾時?

這次我支持你!

大家都知道 共慘黨 派 屠城軍 屠殺市民學生 不會受到法律制裁,共慘黨 殘害 再多的民衆都可以 逍遙法外!

所以,我想大家都 很希望欣賞 一下 ...
好似你地追求民主噉樣。

我都想知。

引用:

請教一下香港邊條法例容許「暗角打鑊」或者「襲擊途人」?執緊邊條法?

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-5 01:29 AM 發表

請教一下香港邊條法例容許「暗角打鑊」或者「襲擊途人」?執緊邊條法?
呢單野大鳩鍋  真按令社會矛盾加深! 前線警務人員難以汁法! 左吓力減小   幾年後要麻單果時  你絕對反悔今天的說話!  表面上 以有一班支持 警察架  一班支持爆民架    以表現左在社會的分烈  ! 重有班等待成果架南亞人 !  當有南亞人犯法 警察是否要使用武力?  怎用武力是恰當?邊個指引?  個官判完行左去  有屎你地慢慢汁  吾關個官事!

所以全球國家 都吾敢請 外國人士 做管理以上官員係有原因架! 你玩完 返本國  蘇洲屎 人地汁 ! 因為冇認同性 也不會服務你

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-5 01:29 AM 發表

呢頭掟完磚圍完警處。
個頭扮途人,邊有得輸?

引用:
原帖由 pakinHK 於 2018-1-5 05:59 AM 發表

呢頭掟完磚圍完警處。
個頭扮途人,邊有得輸?
情請提供果個 Oscar掟磚嘅證據?
定係你覺得有人犯法,警察可以隨便搵途人出氣?

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-5 01:29 發表

執行職務,打果的該打嘅壞蛋。有乜問題?

司法獨大先至系問題所在。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-5 07:11 發表

情請提供果個 Oscar掟磚嘅證據?
定係你覺得有人犯法,警察可以隨便搵途人出氣?
途人?果個時候响果度果的系途人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]