• 瀏覽: 26,368
  • 回覆: 127
+23
白癡至信吧

九鼎一言冷靜啲

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-1-2 03:17 發表
白癡至信吧
你信唔信有乜關係?
海裡的魚都唔信有刀  滾油 薑蔥 這些東西啦

睇下d新移民,大陸有錢派都唔要,情願來香港住劏房,就知大陸有古怪!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-1-2 09:02 AM 發表
睇下d新移民,大陸有錢派都唔要,情願來香港住劏房,就知大陸有古怪!
閣下所言甚是...

呢度係香港討論區
你又唔用英文發言
係度哭訴無用架
學下6呎4
去英國投訴啦

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-1-2 10:21 AM 發表
呢度係香港討論區
你又唔用英文發言
係度哭訴無用架
學下6呎4
去英國投訴啦
你太高估我鳥.

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-1-2 10:42 AM 發表

你太高估我鳥.
就算你唔高
可以去英國領事館投訴姐

中英聯合聲明仲有效力咩,一早已經廢除,英國人都知只係港人唔知

引用:
原帖由 guwong123 於 2018-1-2 11:52 PM 發表
中英聯合聲明仲有效力咩,一早已經廢除,英國人都知只係港人唔知
https://www.hongkongfp.com/2017/ ... t-absolutely-valid/

閣下識唔識英文?英國外相咁講喎。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-3 12:36 AM 發表

https://www.hongkongfp.com/2017/ ... t-absolutely-valid/

閣下識唔識英文?英國外相咁講喎。
1去聯合國告中國政府係自己土地內1地2檢  2 叫英國佬出兵入侵香港  任你簡

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2018-1-3 03:47 AM 發表

1去聯合國告中國政府係自己土地內1地2檢  2 叫英國佬出兵入侵香港  任你簡
我無話一地兩檢有問題,問題係法律基礎。

而上面個回覆只係回應guwong123話:「中英聯合聲明仲有效力咩,一早已經廢除,英國人都知只係港人唔知」

閣下可以去國際法庭告中國政府違法架,或者英國佬會幫你嘅

請引文指出那點

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-3 04:46 AM 發表

我無話一地兩檢有問題,問題係法律基礎。

而上面個回覆只係回應guwong123話:「中英聯合聲明仲有效力咩,一早已經廢除,英國人都知只係港人唔知」
東亞病夫  無撚用  比中國人蝦到上心口 都吾敢反抗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]